Kozmetikai tetoválást szeretnék a karomra! Előtte le lehet epilálni?
egyet értek az előttem szólóval. de, hogy a kérdéseidre is válaszoljak:
nemárt szőrteleníteni, sőt, erősen ajánlott, még akkor is, ha csak nagyon kicsi és kevés szőr van.
víz végül is érheti, de csak nagyon rövid időre, szóval ne tetoválás után akard magad a kádban áztatni.
naptól védd, lehetőleg 1 hétig egyáltalán ne érje napfény, és utána is 3-4 hétig a lehető legkevésbé.
kozmetikai szerek, samponok, krémek, dezodorok, parfümök és egyéb illatosított, aromás vagy hasonló cuccok az első hétben szintén ne kerüljenek rá. de a legjobb, hogy ha egy teljes hónapig meg tudod óvni ezektől.
ha már 2-3 napos elmúlt a tetoválás, elkezdheted kenegetni bepanthennel, napi 2-3-4 alkalommal.
ezek szerintem érvényesek minden tetoválásra.
normál tetoválás esetén (az, hogy ez érvényes-e a kozmetikaira, nem tudom),az első 1-1,5 hónap alatt
fájhat (de nem nagyon), valószínűleg hámlani is fog néhányszor, mire teljesen begyógyul.
a karodat ne epiláld hanem gyantázd mert nem fáj annyiraés tovább tart.
Egyépként meg ha saját mintát akarsz és nem baj ha kopik akkor HENNA.
Nem káros nem fáj,szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!