Szerintetek is nagyon csúnya Détár Enikő?
Figyelt kérdés
Nagyon borzalmas!2014. ápr. 23. 23:32
11/19 A kérdező kommentje:
Hogy jót is írjak! Nagyon csinos !
2014. ápr. 24. 08:03
12/19 anonim válasza:
#10: na hát akkor válaszolok.. ha 61 éves férfi lennél, nem tartanád "borzalmasnak". Én még nem vagyok 61, de nem rúgnám ki az ágyamból az biztos.. :)
13/19 anonim válasza:
Nagyon viszonylagos a szepseg... a vonasai alapjan(plasztika ide-vagy oda) csunya no, DE annyira apolt, csinos es kellemes a kisugarzasa, hogy feltuno, vonzo nonek tartom.
14/19 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, vonzó, nem csúnya.
15/19 anonim válasza:
Semmi extra nincs benne, nem mondom, hogy szép, de csúnyának abszolút nem nevezném.
16/19 anonim válasza:
Ha csúnya is valaki, akkor mi van? Jobban érzed magad, hogy csúnyának és borzalmasnak nevezhetted? Ettől lett szebb a napod? Gratulálok, felnőtt fejjel ennyi eszed van. ( háromszor kijönne az életkorom a tiédből, de nem érdemled meg, hogy magázzalak.)
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem kértelek rá, hogy magázzál !
Neked soha nincs véleményed ? Akkor még van hova fejlődnöd !
2014. ápr. 25. 15:45
18/19 anonim válasza:
Szerintem szép. Vagyis nekem szimpatikus, a hangját is szeretem, ezért sosem láttam csúnyának.
19/19 anonim válasza:
Szerintem jó nő, ahogy Keresztes Ildikó is. Mind a ketten 50 évesek, jó testtel rendelkeznek, bár Détár szvsz szebb lenne, ha nem plasztikáztatta volna meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!