Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetek színésznő, attól még,...

Lehetek színésznő, attól még, hogy nem vagyok szép?

Figyelt kérdés

Színésznő szeretnék lenni, és én is úgy érzem, mások is mondják, hogy van hozzá tehetségem. Viszont nem vagyok egy szépség (ne értsetek félre, nem vagyok ronda, de nem is vagyok az a megtestesült szépség, ahogy sok más színésznő). Néha mondják nekem hogy szép vagyok, de csak barátnőim meg olyanok, akik szeretnek, úgyhogy ők szerintem inkább jóindulatból mondják. Nem is vagyok túl fotogén :P.

Ettől függetlenül, ha van hozzá tehetségem, lehetek színésznő?

2014. ápr. 22. 19:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2014. ápr. 23. 17:21
 12/15 nati6 ***** válasza:
Szerintem igen.A smink biztos segít rajtad.Amúgy szerintem mindenki szép valahogy.
2014. jún. 12. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Láttad már Cameron Diazt ? Hát ő sem egy szépség. :D
2014. jún. 12. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:

A szépség relatív fogalom. Például képzeld el, hogy van egy kép, ami neked nagyon tetszik, én mégis kritizálom, mert bűn ronda. Azért, mert nekem más az ízlésem, mint neked(ez persze nem biztos, hogy így van, csak mondtam egy példát). Valakinek ez tetszik, valakinek más. Szóval ha így nézzük a dolgokat, mindenki egyszerre szép és ronda.

Egyébként ha jól színészkedsz, akkor befuthatsz(azt nem mondtam, hogy könnyen, pláne itt, Magyarországon).

Folytathatnám tovább ennek a taglalását, de akkor a végtelenségig írhatnám ezt, úgyhogy összegzésül annyit mondok:sok sikert, drukkolok neked!

2014. jún. 12. 14:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2014. jún. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!