Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a jobboldali lány...

Dominika72 kérdése:

Szerintetek a jobboldali lány szép? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2014. ápr. 22. 12:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Aranyos.
2014. ápr. 22. 14:30
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Az arca szép lenne, de ezektől a grimaszoktól nem szép. Minek ráncolni a homlokod, meg hülye arcokat vágni? Egy mosolygós képen sokkal szebb lennél.
2014. ápr. 22. 15:28
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy csúnya, sőt, csak a pofavágást felejtsd el, iszonyat taszító és gáz. Meg kitörhetnél a tucatlány kategóriából, mert így két perc múlva nem emlékeznék rád, annyira semmilyen a stílusod, tipikus cuccok, smink, frizura, pózolás, pofavágás... uncsiiiiiiiiiii.

A második kép alapján amúgy vagy van rajtad felesleg, vagy nagyon kicsi a fejed a testedhez képest, nem tudom eldönteni. Na jó, egyik se nagy gond végülis. :D

2014. ápr. 22. 17:01
 24/33 anonim ***** válasza:
Szép, főleg a második képen. Ne hidd el hogy minden 2. lány így néz ki.
2014. ápr. 22. 17:09
 25/33 anonim ***** válasza:
Szép, de csak a 2. képen, az elsőn tényleg fura fejet vág. Dicséretes, hogy nincs rajta túl sok smink, és a haja is természetesen szép:)
2014. ápr. 22. 17:48
 26/33 anonim ***** válasza:

Szép vagy, csak tucat a stílusod, ami nem épp pozitív dolog. A homlokodat meg ne ráncold mert hamarosan már magától is így fog kinézni.

Ja és a hajad szép, csak valami frizurát is kéne vágatni. Ez a fésüljük oldalra az egészet nagyon nem előnyös a magas homlokodhoz.

2014. ápr. 22. 18:24
 27/33 A kérdező kommentje:
A 2. kép régebben készült azóta fogytam hat kg.t :D a hajamat nem szeretném semmilyenre levágatni mert a frufru nemáll jól se az amikor középen van elválasztva mivel kerek fejem van :D A stílusom nemtucat lehet hogy a képből így jött le de nem D de köszi a tippeket:DD
2014. ápr. 22. 18:43
 28/33 anonim ***** válasza:
szerintem szép vagy. nekem tetszel
2014. ápr. 23. 10:30
 29/33 anonim ***** válasza:
szép nő LESZ, ha kezd valamit a stílusával és nem vág ilyen visszataszítóan flegma képeket
2014. ápr. 23. 18:21
 30/33 anonim ***** válasza:
szerintem szép lány
2014. máj. 1. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!