Taylor Momsen hogy csinálja hogy a haja mindig ilyen és a sminkje nem kenődik el? (KÉP lent)
A sminkje sose kenődik el, pedig nem profi sminkes csinálja, hanem ő magának. Hogy lehet, hogy a több órás koncert alatt nem izzadja le? Én feleennyire se festem ki szemcerkával a saját szemem, mégis egy óra alatt elkenődik, ha kicsit is felmelegszik az idő, mert leizzadom.
A másik meg a haja. Mitől ilyen, hogy nem fújja a szél szanaszét meg ilyen hosszú és mégis megmarad sokáig ilyen szépnek? Hajlakk?
Képek, ha valaki nem tudná hogy ki ő:
A képeken a haja ugyancsak szanaszét van, tiszta kóc!
A szeme meg... valószínűleg minőségi, vízálló sminktermékeket használ.
Vízálló, tartós, jó minőségű sminkszereket kell használni és akkor nem kenődik el. Pl essence long lasting szemcerka, mac vagy nyx szemhéjporok, stb. Primert használj alá mindig. Meg persze figyelj hogy ne legyen zsíros a szemhéjad mikor felkened ezeket.
Taylor Momsen haján semmi extrát nem látok, nagy része műhaj, de még így sem tartom valami szépnek, állandóan kócos.
Már nem azért, de a haja nem igazi...max a tövét tudja szétizzadni, a póthaj meg úgy marad, ahogy belőtte...és kócos is, szóval...
A sminkje meg eleve úgy néz ki, mind ami el van kenődve, így könnyebb fenttartani a kezdeti külsőt..egyébként meg biztos van pénze nagyon jó minőségű smink termékekre...
(Nekem az essence zselés tusom, ami nem drága is kibírt négy koncertet elkenődés nélkül megfelelő alapozással...pedig Alvin, Grenma, Tankcsapda, Depresszió nem épp ülős zenekarok voltak...az egyetlen folt a szemem alatt azért volt, mert belekaptam, mikor odébblöktem a hajam...)
Az mondjuk igaz, hogy póthaja van. Ettől függetlenül nekem tetszik :D
A sminkjét valóban minőségi cuccokkal készítheti, én soha nem veszek nagyon drágát (csak alapozóból), de akkor ha lesz pénzem, nézek valami jobbat.
Köszönöm a válaszokat!
Négyes vagyok: nem "fikázni" akartam, hogy póthaja van...csak arra mondtam, hogy szerintem az tartósabban megmarad...
Egyébként ha sminkfixálót használsz, az elvileg tartósítja a sminkedet...meg ha ügyesen alapozol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!