Szerintetek melyik noi hiresseg a legszebb/legszexibb? Foleg fiuk valaszait, de azert johet lanye is
Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 17:48
11/21 anonim válasza:
én lány vagyok, és biztos le leszek hurrogva. első helyen Rihanna áll. egyszerűen imádom a sötét bőrű lányokat. azok az ajkak! de az ajkaitól eltekintve is nagyon szép a szeme és remek az arccsontozata, valamint mivel elég magabiztos csajszi, így a kisugárzása is megvan. 2. Cassie, szintén színes bőrű, és tökéletesek az ajkai. mindemellett elképesztően bájos arca van, de mégis annyira csábító szerintem. 3. hely Megan Fox. gondolom őt nem kell részleteznem. szerintem nincs az a férfi a világon, amelyiket ő 100%-ig hidegen hagyná. aztán végül Emily Didonato, aki egy egész egyszerűen számomra megfogó modell.
12/21 anonim válasza:
emma roberts
emma stone
az éhezős csaj
emily browning
13/21 anonim válasza:
Taylor Momsen, gyönyörű arca és teste van.
14/21 anonim válasza:
Mila Kunis, Megan Fox, Eva Green, Emma Watson, Kaya Scodelario, Nina Dobrev.
19F
17/21 anonim válasza:
Nagy Bettina, Toldi Zsuzsanna, Zsuppán Fanni, Oláh Vivien.
23/F
18/21 anonim válasza:
Külföld: Shakira, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez
Itthon: Szabó Zsófi,Sarka Kata sem rossz ésnagyjából ennyi :D
19/21 anonim válasza:
Nina Dobrev (természetes, visszafogott szépség)
Sarka Kata (kár azokért a műmellekért, de azt leszámítva 10/10)
20/21 anonim válasza:
Lány vagyok:
Stana Katic, Aishwarya Rai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!