Így hollónak öltözve 17-19-nek gondoltalak.
Akár szép is lehetnél,ha hanyagolnád ezt a sok feketét
én 15-nek tippeltelek volna.
És tudom, hogy nem ez a kérdés, de adnék pár tippet, hogy szebb lehess, emrt így nem látszik az, ami tényleg szép benned.
A hajadat tényleg lehetne világosítani, persze csak ha akarod.Túl sötét a szemed így.Egy vékony réteg a szemed alá a szemcerkával és kész.De te tudod, lehet, hogy az sem fontos.
A körmeidet szerintem növeszd egy kicsit, nem kell angyon, csak ennél picit legyen hosszabb.
És szerintem fogyóznod is kéne, nem sértésből, de jópár kilót le kéne adnod.Bár lehet hogy a kép csalóka, nemtudom.Ajánlom a futást, tornát, keress rá az interneten, egészségeseben is étkezz.
Ezenkívül szerintem válassz más frizurát.
A szemüvegbe nem szólnék bele, drága dolog, azt te döntsd el.
Szedd ki kicsit vékonyabbra a szemöldököd, mert így nagyon erős és feltünő.Gondolom az orrod fölött szeded, mert látszik, hogy ott nicns, de vékonyítani, formázni is kéne egy kicsit.Ajánlom, hogy elsőnek menj el kozmetikushoz 400-500ft és tökszépre kiszedi, utána márcsak a fölös szálakat kell kitépned amik kinőnek, a forma már meglesz.
Ne sminkeld magad ilyen erősen, használj inkább világosabb színeket, avgy elég a sima szemcerka-szempillaspirál párosítás.
Remélem hallgatsz rám, és változtatsz magadon, mert nagyon szép lány lehetnél.
15L
Én 16-17 re saccoltalak volna!Egyáltalán nem vagy csúnya!Egy melír tényleg nem ártana,és egy szemöldökcsipesz, és némi színes élet a ruhatáradba, de ez mind csak ráadás!Alapból nem vagy csúnya, sőt szép arcod van, csak nem tudod megmutatni!Nem tudod kihozni az előnyös részeidet!
De nyugi 16 évesen én sokkal-sokkal rosszabbul néztem ki!De 10 év múlva te is máshogy látod majd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!