Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány évesnek nézek ki?

Hány évesnek nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 22. 20:39
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
13-14-15.
2009. dec. 22. 20:57
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Így hollónak öltözve 17-19-nek gondoltalak.

Akár szép is lehetnél,ha hanyagolnád ezt a sok feketét

2009. dec. 22. 21:19
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy csunya. Olyan 20 korulinek tippeltelek, az igaz. Ha elfogadsz igy ismeretlenul "kritikàt", a szemuveged ne sotét keretes legyen, és ha fested a hajad, egy kissé vilàgosits rajta, akàr melirral.. szerintem elonyosebb lenne :)
2009. dec. 22. 21:20
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Én 17-18-nak tippeltelek.És szerintem abszolút nem vagy csúnya!!!!
2009. dec. 22. 21:21
 15/44 anonim ***** válasza:
39%
Fele ekkora vastagságú szemöldökkel sokkal jobban néznél ki. Persze nem ez volt a kérdés:D
2009. dec. 22. 21:26
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

én 15-nek tippeltelek volna.

És tudom, hogy nem ez a kérdés, de adnék pár tippet, hogy szebb lehess, emrt így nem látszik az, ami tényleg szép benned.

A hajadat tényleg lehetne világosítani, persze csak ha akarod.Túl sötét a szemed így.Egy vékony réteg a szemed alá a szemcerkával és kész.De te tudod, lehet, hogy az sem fontos.

A körmeidet szerintem növeszd egy kicsit, nem kell angyon, csak ennél picit legyen hosszabb.

És szerintem fogyóznod is kéne, nem sértésből, de jópár kilót le kéne adnod.Bár lehet hogy a kép csalóka, nemtudom.Ajánlom a futást, tornát, keress rá az interneten, egészségeseben is étkezz.

Ezenkívül szerintem válassz más frizurát.

A szemüvegbe nem szólnék bele, drága dolog, azt te döntsd el.

Szedd ki kicsit vékonyabbra a szemöldököd, mert így nagyon erős és feltünő.Gondolom az orrod fölött szeded, mert látszik, hogy ott nicns, de vékonyítani, formázni is kéne egy kicsit.Ajánlom, hogy elsőnek menj el kozmetikushoz 400-500ft és tökszépre kiszedi, utána márcsak a fölös szálakat kell kitépned amik kinőnek, a forma már meglesz.

Ne sminkeld magad ilyen erősen, használj inkább világosabb színeket, avgy elég a sima szemcerka-szempillaspirál párosítás.

Remélem hallgatsz rám, és változtatsz magadon, mert nagyon szép lány lehetnél.

15L

2009. dec. 22. 21:33
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Én 16-17 re saccoltalak volna!Egyáltalán nem vagy csúnya!Egy melír tényleg nem ártana,és egy szemöldökcsipesz, és némi színes élet a ruhatáradba, de ez mind csak ráadás!Alapból nem vagy csúnya, sőt szép arcod van, csak nem tudod megmutatni!Nem tudod kihozni az előnyös részeidet!

De nyugi 16 évesen én sokkal-sokkal rosszabbul néztem ki!De 10 év múlva te is máshogy látod majd magad!

2009. dec. 22. 21:41
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nagyon szép szád van, csak többet kellene mosolyognod!És egy kis fény még jobban kiemelné a szép ívét!
2009. dec. 22. 21:42
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Az első képen 16 körül saccoltalak, a második már nehezebb, de ott mindenképp idősebbnek, 20 körülinek tűntél számomra. A szépség relatív. Én abszolút nem tartalak csúnyának, megvan a magad bája, de nagyon sokat rontasz rajta ezzel a komor kifejezéssel és a sok feketével. Én egy nagy adag jó kedvet és bohókásabb stílust javasolnék. (Esetleg másmilyen szemüvegkeretet is.)
2009. dec. 22. 21:55
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya? Istenem, irigység... Ne változz meg mások kedvéért! Ha neked így tetszik, akkor sminkelj és öltözz így. Aztán majd úgyis rájössz magadtól, hogy ez nem olyan előnyös. Másrészt pedig kifejezetten szép arcod van. Ne hallgass a sok hülyére!
2009. dec. 22. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!