11/26 anonim válasza:
"Csontokkal csak a kutyák játszanak"
Ezt ne felejtsd el kérdező így vagy jó ahogy vagy!Jó az alakod szerintem 15-18 éves lehetsz :) Nehogy olyan legyél mint a legtöbb mai ribizli akik vaságyastól nyomnak 40kg-t
14/26 anonim válasza:
Nekem mar egy kicsit nagy darab vagy. A hasad sem kicsi, meg a combod sem, de ez meg csak hagyjan. A gond a szeles csipovel van. Persze az ellen nem tudsz tenni.
15/26 anonim válasza:
Szerintem szuper... :D
10 pontból 20at adok rá... :D
17/26 anonim válasza:
Milyen elfajzott népség vagytok ti, hogy ez nem tetszik nektek. (Tisztelet a kivételnek.) Biológiailag és utódnemzés szempontjából ilyen a tökéletes alak.
19/26 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik.
Nem a kis felesleggel hanem van a baj hanem hogy a lábad,hasad,felsőtested formátlan,izomtalan.
18/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!