Csúnya ez a comb?
Nem tudom miért ilyen de az elülső combizmom kicsit túlfejlett... A fenekemen lehet van felesleg de ami elöl kidudorodik az nem háj. Másnak is ilyen? Nagyon csúnya így? Kb olyan mintha elöl is lenne egy seggem...
Persze a combizmod..
A fitneszmodelleknek se dudorodik ki a combizma pedig nekik ez az életük,neked meg igen..
Hihető.
Szerintem nagyonis szép így, nem értem mi a bajod vele..
Olyan nem lehet, hogy egyszerűen mindenkinek elnyerje a tetszését :)
F/18
"Hát az pedig az elülső rész az izom. az kőkemény. :D Lehet a hátulja lötyög de az eleje az izmos. Nem tudom mitől lettem ilyen amorf."
Ezen kidőltem. AMORF!!! hahaha. Ilyen humorérzék mellett az se érdekelne ha hájas lennél. Amúgy meg szerintem szép formás alakod van, ha nem sportolsz akkor nagyon jó génjeid lehetnek! Hány éves vagy?
Egy éves melóval értem el ennyi változást...
Ez csak a kaja meg a kevés sport hozzá. Nem akarok a média által igazolt testalkathoz közelíteni (sosem lesznek ceruza lábaim de nem is kellenek) Egyszerűen csak a combom zavaró hogy elől dudorodik... :D Tök hülyeség hogy felül jó rám a 36-os ruha, alul meg csak a 40-es gatya jön rám kb.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!