Begyulladt fül, mikor rakhatom vissza?
Sziasztok!
Kb 2 hónapja van fültágítóm(lehet már 3)azóta 12-es,3 napja raktam bele egy 14-es szilikont,azóta eszméletlenül fájt,ma reggel bedagadt kőkemény lett és kivettem.
Ezután ömlött belőle a vér és gennyezett elég erősen.
Az eddigi tágítással nem volt semmi baj,csak a 14 es szilikonnal ami meglepő mert a 12-es is szilikon volt(kb 2hétig volt benne a 12-es,majd beleraktam a 14-est).
Most nincs benne semmi,és olyan mint valami elrohadt dolog...Még mindig fel van dagadva.
Kb nyárig nem is nagyon akartam bele rakni semmit,viszont azért egy 4-es tágítót jó lenne beleraknom,mert nem akarom,hogy mindent előről kezdjek.
Ha megint megtőrténik ez akkor mit tegyek?Mondták,hogy hagyhattam volna benne,és pár nap múlva elmúlt volna,de eszméletlenül fájt és keményebb volt mint a kő.
Szóval a végleges kérdés,szerintetek ha nyáron újratágítom,és ilyen lesz mit csináljak?
(Előre bocsi azért mert vannak hibák,telóról vagyok,és aki azzal jön,hogy hülyeség a fültágító,megérdemlem,oké elfogadom a véleményüket,meg is értem,csak most nem ez a lényeg,szóval ne írjanak ilyeneket..)
Barátomnak volt 10 milis és ő mondta,(én tudtam hogy 2-3 hetente 1 mili)hogy miután nem fáj rakhatom bele az újabbat...
Már nincs benne semmi..Viszont,mivel kenegessem,hogy elmúljon a gyulladás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!