Mi ez az új divat, hogy "csak a kutyák játszanak csontokkal"?
Őszinte leszek...vékony, sportos lány vagyok, pici mellekkel. Rendszeresen tornászom, és egészségesen étkezem. Jelenleg karizomra edzek. (Másra is persze, de jelenleg izmos karokat szeretnék...szóval értitek). Nem eszem édességet, gyorskaját , zsíros, szénhidrátdús ételeket. A családom, barátaim emiatt picit ferde szemmel néznek rám. Kb 2 éve azt vettem észre, hogy az internet tele van olyan képekkel, ahova beraknak, egy gyönyörű, nagymellű, telt lányt, és utána férfiak és nők elkezdenek kommenteket írni, hogy "ő egy igazi nő", "micsoda cicik, micsoda popsi, csak a kutyák játszannak csontokkal" , "éljenek a telt nők". És ezek a vélemények elsősorban férfiaktól származnak. Nem irigységből beszélek, kb 4 éve még én is hasonlóan néztem ki, mint a képeken látható hölgyek, de nagyon zavart, hogy nem tudtam 10 percet gyalogolni tempós sétában anélkül hogy szúrt volna az oldalam, nem tudtam futni, súlyzózni, hogy nem tudtam csőfarmert és feszülős pólót felvenni, anélkül hogy ne látszottak volna ki a hurkáim. Mell szempontjából néha még irigylem is a telt lányokat, de nem lennék újra husis, mert nem érezném jól magamat a bőrömben. Csak nagyon zavarnak ezek a (nem kicsit) sértő kommentek. Eleget kapok belőle az ismertségi körömben, nem kell, hogy a neten is ilyeneket lássak. Olyan érzés, mintha semmibe vették volna a munkámat, és más sportos, lefogyott(? :D) nőt/lányt, és szembe köptek volna.
Én csak azt nem értem, miért kell egymást szidni. Van akinek ez jön be, van akinek az. Habár nem lennék újra molett semmi pénzért, elismerem hogy vannak nők, akik így néznek ki jól, így szeretik magukat. Legyenek boldogok, de a másikat miért kell szapulni?
Vagy ez onnan ered, hogy a vékonyak évekig "elnyomták" a ducikat?
"1) nem új dolog. Sok-sok évvel ezelőtt is ugyanúgy bántották a túl (!) vékony lányokat, mint ahogy a kövéreket is. "
Amúgy én arra gondoltam, hogy a net tele van duci, molett lányok képeivel, alatta meg szapulják a vékonyakat.
1) De ezzel nem csak az étkezési zavaros lányokat sértik meg, hanem akik keményen diétáznak és tornáznak.
2)A mondanivalóm másik része az volt, hogy nem kell a másikat a bántani, csak a kinézete miatt. Így ismeretlenbe könnyű a másikat "ledisznózni" vagy "lecsontizni" vagy "leizomagyazni". Aki kövér (akar lenni ) , legyen aki sovány (akar lenni) legyen, aki izmos (akar lenni) legyen, amíg nem kerül veszélybe az egészsége. Nyugodtan "lekatyvaszhazhatod" de én így gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!