2/13 anonim válasza:
A vietnámi kislány,vagy a magyar nagyobb kislány?Egyébként mindketten nagyon szépek,de a nagyobbik lány életkorát még mindig nem tudom.Mivel az ő képével volt kitéve itt a GYK-en,hogy hány évesnek tippeljük.Rengeteg válasz érkezett,de még mindig nem árulta el.
3/13 anonim válasza:
Ez az a kérdés,szerintem ugyanaz a lány: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
4/13 anonim válasza:
Hasonlít Hien-re, most hirtelen Ő jutott eszembe :)
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem...Bocsi, lehet utálni, kötekedni, de szerintem teljesen átlagos...bár a maga módján szép, azért a nagyon széptől nagyon távoláll...egyébként barátságos arca van...:D
6/13 anonim válasza:
Inkább helyesnek mondanám, mint szépnek.
7/13 anonim válasza:
A szája tetszik nekem leginkább,de a többi része se rossz.A kisugárzása is nagyon szép,szóval elfogadnám teljes mértékben:)
8/13 anonim válasza:
nem, mert nagy az orrod!! :P
unalmas vagy már a 600.000. kérdéseddel
9/13 anonim válasza:
Szerintem meg szép, nekem nagyon tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!