Szerintetek melyik a legszebb szemszín és hajszín, és miért? (lányoknál)
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 20:21
11/14 anonim válasza:
hajszín mindenképpen az eredeti,vagy attól nem sokban eltérő.pl ha valaki sötétszőkéről festi be világosbarnára,az még jól állhat,de mondjuk a fekete már nem.
a szemszín szerintem igazából mindegy.lényeg a harmónia.
12/14 anonim válasza:
Az arctól és a tekintettől függ minden. PL: ha valakinek szőke haja van kék szemmel de mondjuk barna hajjal jobban nézne ki mert a tekintete miatt a szőke haj bénán áll. De valaki meg fordítva nézne ki jobban. Az ember tekintete tudja befolyásolni az egész arcot a haj meg szemszín "kiegészítők". De nekem a fekete haj erős kék szem jön be a legjobban. Miért? A kék szem a kedvencem és általában szép is. A barna túl unalmas a fekete meg tök jellegtelen csak fekete és kész szürke szemet 1 évben látok 1-szer a zöld is szép,de a kék jobban tetszik. A fekete haj-kék szem meg a legritkább de nem ezért szeretem,hanem mert az,akit eddig ilyen lányokat néztem mindnek jól állt ez a párosítás. A szőke haj-kék szemből nagyon sok van a vörös az nem jön be a barna kék szemmel meg hát nem a legszebb :/ Bár mondom az arc dönt mindenről.
13/14 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a sajátom! Narancssárga-arany
14/14 anonim válasza:
Fekete szem,sötét hajban arany melírrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!