2/10 anonim válasza:
Tisza Tibi egy botlábú, annak mindegy milyen a cipője..
5/10 anonim válasza:
Támogatom a Tisza cipőt, mert magyar és jó minőségű. Viszont én az adidast sokkal szebbnek találom. Persze vannak kivételek. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Elsőnek és harmadiknak miért az Adidas?
2014. ápr. 16. 14:52
7/10 anonim válasza:
Elég drága a Tisza, szinte ugyanolyan az összes, csak a színükben térnek el. Valamint egy másik kérdés alapján ahol az olvasott tapasztalatokat így lehetne összegezni: drága de sz@r. Cipőt kell venni, nem Tiszát. #1
8/10 anonim válasza:
Egyértelműen Tisza... Nyilván Adidasba is biztos vannak jók, de azért ne hasonlítsuk már össze... :) Tényleg drága a Tisza, de hihetetlen jól bírja... És a kényelem és kinézet sem utolsó szempont, bár a kinézet szubjektív. Ráadásul magyar!
9/10 A kérdező kommentje:
Én is a Tiszára szavazok :)
2014. ápr. 25. 18:54
10/10 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon jó cipőmárka!
Nekem volt Adidas cipőm nem igaz kevés, de azét mert amik voltak nagyon jól bírták a strapát! Érdemesebb szerintem a 20ezer felettieket vásárolni mert sokkal jobbak és kényelmesebbek, strapabíróbbak mint a 20ezer alattiak. Persze azok is jobbak mint egy noname valami, de 20ezer felett kezdődnek az igazán jók legalábbis tapasztalatom szerint.
Múlt héten vettem életem első Tisza cipőjét egy fekete-árnyék színű Tradíciót. 26ezer volt és neten rendeltem. Már imádom! Minőségérzetet kelt és nagyon kényelmes. "Van benne anyag" és tényleg nem utolsó, hogy hazai termék.
Nincs jobb vagy rosszabb csak más. Szerintem egy kategóriás a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!