12/16 anonim válasza:
Most komolyan így belepacsmagoltál a fotóba, hogy "eltüntess" néhány pattanást? Csak egy jó tanács: vagy csináld meg úgy, hogy észrevétlen legyen a javítás, vagy sehogy.
Mellesleg se telefonnal, se webkamerával nem lehet egy félmeztelenül, sötétben ülő, pattanásos férfiról jó fotót készíteni.
Pedig egyébként helyes vagy, de a fotó sajnos csak ront a hozott anyagon. Normális fény, normális gép, normális beállítás, egy mosoly és máris mindenkinek tetszenél.
13/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem egy kiállítási kép ez, meg ráadásul bepirosodott az arcom alatt is a pattanás, muszáj voltam azért eltakarni mert még mindig jobb, mintha látszódna a vörös folt
2014. ápr. 11. 23:09
14/16 anonim válasza:
hát én tudnék rólad jó képeket csinálni de ez elég ergya. :D
15/16 anonim válasza:
A hajadat hagyhatnád mindenhol olyan hosszúra mint felül. A borosta szexi.. Nekem bejön! :))
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem ronda az arcod, a hajas viszont szörnyű. Nem tudom, ki találta ezt ki, de rettentően gagyinak találom, nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!