Szerintetek gáz, ha valakinek 14 évesen babaarca van?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 17:22
11/14 anonim válasza:
14évesen mit vársz? Ezt nem sértésnek írtam, szerintem az a gáz, ha valakinek 14évesen olyan arca van, mint egy 20-30évesnek, és szerintem ők vannak többen, persze ez genetika függvénye is, de az életmód is sokat számít, sajnos egyesek már tizenévesen "kiélik" magukat. Én 20éves vagyok, és nekem is babaarcom van, 14nél még nem néztek többnek, hiába nőies a testem, mert ma már a 14évesek is simán kinéznek 20nak sajnos. Szerintem nagyon visszataszító, ha egy 14éves úgy öltözködik, mintha már nő lenne. Kicsit eltértem a tárgytól, ne haragudj, de miért akar minden tizenéves 10évvel idősebbnek tűnni? Egyébként nekem 18évesen azt mondta 1-2 14éves, hogy, ők jobban kellenek a pasiknak, mert "csak" 14évesek, nem szeretnék általánosítani, de ez a jelenség nem ritka. Egy 14éves még gyerek! Nem igazán értem, miért "gáz" a babaarc, sokan örülnének, ha babaarcuk lenne.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Csak érdekelt mások véleménye, mert engem kicsit zavar. És nem akarok úgy kinézni, mint egy 20, 30 éves, de szerintem nem nézek ki 14-nek. (Ez zavar egy kicsit) Mondjuk az tény, hogy nagy önbizalmam sincsen. Na mindegy.
2009. dec. 23. 16:29
13/14 anonim válasza:
14:15-ös vagyok újra: Nekem sincs túl sok, de dolgozom rajta, tudom ez nem vigasztal, de engem 20évesen is 14-nek néznek, viszont gondolj arra, hogy ez most is nagyon szuper lehet, ha a pozitív oldaláról nézed, viszont 10-20év múlva meg aztán főleg. :)
14/14 Zümy válasza:
Nekem is babaarcom van :)
Én szeretem és sztem egyáltalán nem gáz,sőt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!