Hallott valaki a Crystal Nails-Elite Körmösakadémiáról? Vagy járt oda valaki?
Én is ide indulok, de sokan azt mondják, hogy semmit nem tudnak tanítani ilyen rövid idő alatt(4hónap). Szerintem csak az alapokat kell megtanulni a többi kreativitás kérdése. Neked elég volt ez az idő?
Másik kérdésem, hogy a kezdőcsomag mit tartalmazott?
Az alaptanfolyam a kocka francia köröm elsajátìtásáról szól, és az elméleti anyagról.
Ahhoz, hogy szalonban tudja dolgozni, ez kevés. Kell néhány továbbképzés, ahol más formákat is megtanítanak szakszerűen elkészíteni. A díszítés valóban kreativitás kérdése, de semmit nem ér egy szépen dekorált köröm, ha nem jól van megépítve.
A kezdőcsomagban volt minden, ami az előkészítéshez kell (bőrfeltoló, ollók, prep, primer, reszelők, stb.) És alapanyagok (zselék, porcelánok, ecsetek, sablonok, tipek), és fertőtlenìtők.
Én is az Elite Körmös Akadémián végeztem.
Az oktatók szakszerűen magyaráznak, mindenre kitérnek a tananyagban. Csak jókat tudok mondani.
Persze az alapképzésnek nem véletlen alapképzés a neve, szükség van továbbképzésekre is, mivel a szakma folyton fejlődik, új anyagokat hoznak ki, amiknek a hivatalos technikáját is oktatják, új formákat kell tanulni, mert a vendégek máshoz mennek, ha nem tudod megcsinálni amit kérnek. Én szívesen járok a továbbképzésekre is, mert érdekel a szakma és szeretem, ha a vendégeim nem tudnak meglepő kéréssel előállni. :)
Egy szó, mint száz, sehol máshol nem kapsz annyi szakmai tudást, mint a CN-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!