Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hallott valaki a Crystal...

Hallott valaki a Crystal Nails-Elite Körmösakadémiáról? Vagy járt oda valaki?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
A körmösök nagy része ott végzett. Én is. Kérdés?
2014. ápr. 10. 13:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is ide indulok, de sokan azt mondják, hogy semmit nem tudnak tanítani ilyen rövid idő alatt(4hónap). Szerintem csak az alapokat kell megtanulni a többi kreativitás kérdése. Neked elég volt ez az idő?

Másik kérdésem, hogy a kezdőcsomag mit tartalmazott?

2014. ápr. 17. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Az alaptanfolyam a kocka francia köröm elsajátìtásáról szól, és az elméleti anyagról.

Ahhoz, hogy szalonban tudja dolgozni, ez kevés. Kell néhány továbbképzés, ahol más formákat is megtanítanak szakszerűen elkészíteni. A díszítés valóban kreativitás kérdése, de semmit nem ér egy szépen dekorált köröm, ha nem jól van megépítve.

A kezdőcsomagban volt minden, ami az előkészítéshez kell (bőrfeltoló, ollók, prep, primer, reszelők, stb.) És alapanyagok (zselék, porcelánok, ecsetek, sablonok, tipek), és fertőtlenìtők.

2014. ápr. 17. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A tovàbbképzések kb mennyibe kerülnek?
2014. ápr. 18. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
A crystalnál 9800 + áfa, ha ott végeztél, akkor néhány továbbképzés féláron van.
2014. ápr. 18. 18:24
 6/6 KörmösMagenta ***** válasza:

Én is az Elite Körmös Akadémián végeztem.

Az oktatók szakszerűen magyaráznak, mindenre kitérnek a tananyagban. Csak jókat tudok mondani.

Persze az alapképzésnek nem véletlen alapképzés a neve, szükség van továbbképzésekre is, mivel a szakma folyton fejlődik, új anyagokat hoznak ki, amiknek a hivatalos technikáját is oktatják, új formákat kell tanulni, mert a vendégek máshoz mennek, ha nem tudod megcsinálni amit kérnek. Én szívesen járok a továbbképzésekre is, mert érdekel a szakma és szeretem, ha a vendégeim nem tudnak meglepő kéréssel előállni. :)

Egy szó, mint száz, sehol máshol nem kapsz annyi szakmai tudást, mint a CN-nél.

2014. ápr. 25. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!