Szerintetek nagyon vékony a felső ajkam? Mit csináljak
vele?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar,hogy a felső ajkam nagyon vékony..Tesóm is mindig ezzel heccel,mert neki szép telt ajkai vannak..Nekem pedig csak az alsó telt,felső meg alig van.. Képeken próbálom összeszorítani,hogy nagyobbnak látszódjon,de úgy irigykedek a szép ajkú lányokra..Igazából nem vagyok egoista,de nem lennék csúnya,de a szám annyira elrondítja az arcomat.
Tudnátok esetleg ajánlani valami technikát,amivel picit lehet csalni,hogy nagyobbnak hasson? Vagy szerintetek pár év múlva töltessem fel? 17L
Szerintem nagyon is szép szád van, nincsen semmi baj vele:)
Néhány lány pont ilyen szájat akar.
2014. ápr. 9. 19:50
2/10 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen az ajak elrendeződésem az alsó tellt a felső pedig nagyon vékony.Nekem eddig még senki nem mondta,hogy nem szép vagy hogy ez gáz lenne.Mivel az alsó ajkad gyönyörűen tellt,a férfiak azt fogják észrevenni nem a felső ajkadat.Szerintem ne zavarjon,és ne a nővéred véleménye legyen a mérvadó hanem inkább erről a fiúkat kérdezd,nekik és saját magadnak kell,hogy tetszél nem a nővérednek.Lehet,hogy a te arcberendezésedhez nem is állna jól ha a felső ajkad tellt lenne,sőt lehet a nővéred pont azzal nincs megelégedve és inkább olyat szeretne amilyen neked van.Az az ember piszkálja és hecceli a másikat aki saját magával nem elégedett.
2014. ápr. 9. 20:02
3/10 anonim válasza:
Szerintem se a nővéredre halgass lehet, hogy csak irigykedik.
2014. ápr. 9. 20:09
4/10 anonim válasza:
Nekem is hasonló szám van. Annyit tudsz tenni, hogy szájceruzával picit rásegítesz.
2014. ápr. 9. 20:13
5/10 anonim válasza:
Igen töltesd fel rengeteg pénzért és legyen olyan szád mint egy pávián feneke. Aztán a fene tudja milyen bajod lesz tőle.
Nincs semmi baj a száddal ne légy vak.
2014. ápr. 9. 20:50
6/10 anonim válasza:
ez a szájfény nagyon előnytelen. olyan amorf tőle a szád, meg ez a barnás árnyalat majdnem olyan mint a bőröd. inkább kísérletezz valami neked jól álló színnel és szájceruzával rajzold meg az ívét. kicsit csalhatsz is. yputube-on vannak tutorialok erre. lehet nem a vörös lenne neked jó választás, hanem korall, vagy valami erősebb rózsaszín
2014. ápr. 9. 21:30
7/10 anonim válasza:
nem értem a problémád... beképzeled a hülyeséget! Nincs semmi furi a száddal!
2014. ápr. 9. 22:11
8/10 anonim válasza:
szép szád van nagyon, de ezt a szájfényt hanyagold
2014. ápr. 10. 12:50
9/10 A kérdező kommentje:
Hát..köszi,kicsit megnyugtattatok,de attól még mindig zavar :S:)
Persze,szerintem sem jó a szájfény. Igazából nem is ilyen színű,hanem rózsaszín,csak egy szerkesztővel kísérletezgettem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!