Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valami olyan napolaj/spray...

Van valami olyan napolaj/spray, ami véd engem a káros UV sugaraktól, de egyben nagyban elősegít abban, hogy napozás közben szépen lebarnuljak?

Figyelt kérdés

Szoláriumba nem szeretnék menni, mert az állítólag káros.

Próbáltam az önbarnító krémet, de az meg foltokat hagyott.

Szóval egy olyan napolajat/spray-t keresnék, ami véd engem a káros UV sugaraktól,de egyben elősegít abban, hogy szépen lebarnuljak.

Jöhet márka/fantázianév és esetleg ár is!

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. ápr. 9. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ami véd, attól nem fogsz gyorsan barnulni.

Annyit lehet tenni, hogy ha már van egy alapszíned, akkor olyan napozót használsz, amiben van répakivonat, attól nagyon szép színed lesz. De ez csak alacsonyabb faktorszámmal van. Szóval először kell egy alapszín nagyobb faktorszámmal és utána jöhet ez.

2014. ápr. 9. 18:53
 2/3 A kérdező kommentje:
És van olyan spray/krém ami segít barnulni a napon?
2014. ápr. 10. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:

A két dolog sajnos ellentmond egymásnak, így nem lehetséges. Ha barnulni akarsz akkor ne kend be magad semmivel, viszont kevés ideig legyél kint a napon.

Vagy használhatsz szolárium krémet, attól jobban fogsz barnulni. Pl:Dr kele sun solar krémek közül [link]

2014. máj. 1. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!