Az n+1-ik "mi a véleményed az alakomról? " kérdés :-)
Figyelt kérdés
Érdekel mi a vélemeényed az alakomról, nyugodtan lehetsz őszinte, hisz az esetleges negatív kritikákból is építkzehet az ember, persze a pozitívabbakból jobban :D
22 éves vagyok. Hobbi szinten sportolok, ami egyetem mellett nyilván enyhén-hobbi szintet jelent.
Egyébként nem ismerkedés miatt tettem fel a kérdést, szóval "szívesen megismernélek cica", s hasonló kaliberű pm-ektől kíméljetek meg.
2014. ápr. 4. 23:34
21/27 anonim válasza:
Magadról miért nem mersz feltenni képet???????????????????????????
22/27 anonim válasza:
Micsoda kamugyár van itt, kérem.:-)
23/27 anonim válasza:
A kérdező amúgy valószínű lány, csak neki soha nem volt ilyen alakja
24/27 anonim válasza:
Lehetne vekonyabb dereka,es kerekebb csipoje.bar igy is kap egy 8ast
25/27 anonim válasza:
A lebuktató kép nélkül is sántított a dolog, mert a lány karján látszik, hogy nem egyetem mellett megy el hetente 1x kondiba, ez annál jobban kidolgozott test.
26/27 anonim válasza:
a karján csak az látszik, hogy nincss rajta semmi hús és zsír, szóval ne képzelegjünk.
27/27 anonim válasza:
jó az ilyen alak, ezekből az adottságokból nagyon többet nem lehetne kihozni, de azért remélem, hogy neked valami ízlésesebb bikinid van/lesz nyárra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!