Ki a legszebb nő, akit valaha is láttál?
Kerli, szerintem annyira gyönyörű. Igazából nem tudnék dönteni, hogy ki a valaha látott legszebb, mert sok szép nő van.
Miért kellett lepontozni???????
Akkor is a Manyika néni!!!!!!!!!!!
Tisztelt válaszadók!
A kérdésben benne van, h szubjektív ítéletről van szó, tehát az, h valakinek a számára adott hölgy a legszebb, akit valaha is látott, ez még nem jelent objektív értéket, tehát tkp. hibát követnek el, akik kétségbevonják mások ilyen ítéletét - a kérdés a szeubjektív megítélésről szólt, nem objektívről, mivel ien nem is lehetséges.
Ennélfogva természetesen az én kommentárom Mylene Farmerről is hibás - mivel az az ÉN szubjetív ítéletem; SZÁMOMRA ő a legszebb nő, akit valaha láttam (azért tartom őt a magam számára ilyennek, mert egyetlen olyan képet, beállítást sem láttam róla, ami vmi előnytelent mutatott volna róla - persze ez a profi fényképészektől függ:))).
Simone Simons (az Epika énekesnője:)
gyönyörű ééés az a rézvörös hosszú haj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!