Szerintetek kövér vagyok? 168 cm és 54 kg vagyok.
nem hinném, hogy kövér lennél!
de persze azt mindenképp javaslom, hogy legyen egészséges étrended és sportolj!
Akkor nem lehet gondod soha! :)
Amúgy hány éves vagy? És a 48 kilós ismerősöd?
Én 165 cm vagyok, szintén 54 kg. Talán 57 kg volt nálam a legtöbb, igaz ritkán méredzkedem. Úgy 51-57 között vagyok általában. Amikor nagy szomorúságomban enni sem volt kedvem pár éve, akkor döbbentem le egyszer, amikor 51-et mutatott a mérleg. Hát gebe nem voltam, de a nadrágjaimon észrevettem, hogy nagyok lettek, és látszott, hogy a combomból lement...
Örültem ennek, de tudtam, hogy csak a bánat miatt volt. Utána újra visszajött az étvágyam és a normál súlyom.
Érettségi évében még én is 48-49 kg voltam. Aztán átléptem az 50 kilót és sosem volt visszaút. :) Pedig évekig vissza akartam fogyni 50 alá... Igaz nem tettem érte semmit.
Így a semmivel, és azzal, hogy azért nem vagyok egy lusta disznó, így pedig vagyok annyi, amennyi tényleg normális... Nem zabálok (csak ritkán), és sportosan élek.
Így lehet tartani ezt az ötven valahányat.
50 alá csak nagy odafigyeléssel és tornázással lehetne menni, vagy úgy, ha nagyon sovány alkat lennék, szóval nem az átlagos kategória...
Ja, és 36 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!