Mik az elvárások egy modellnél? Haj, stb. (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Hátrány a festett haj? Igaz, hogy aláiratnak az emberrel egy szerződést, hogy azt csinálnak a hajával, amit csak akarnak? Hátrány, ha nem vagyok hajlékony? (nem megy a törökülés, stb)2009. dec. 18. 12:25
1/3 anonim válasza:
Van ahol aláíratnak szerződést, hogy bármit csinálhatnak a hajaddal. Az elején mindenképpen. Aztán egy idő után már válogathatsz, ha jó vagy, hogy csak olyan felkéréseket fogadsz el, ahol vállalják, hogy nem nyúlnak a hajadhoz (egyik barátnőm modellkedik, neki is a haja a mumusa, volt hogy többszázezres ajánlatot utasított vissza, mert le akarták vágni a haját. De ő már akkor olyan szinten volt, hogy ezt megtehette.)
2/3 anonim válasza:
nekem is állandóan vágják festik stb....persze én nagyon élvezem....és ráadásul olyan fodrászok vágják akik értenek is igazán hozzá.De van akivel olyat iratnak hogy nem csinálhat semmit vele...csak az ügynökség fodrásza..de kiegyeztek a színben hosszban formában.Hát a hajlékonyság jó dolog ám főleg a fotomodelleknél...MErt ott aztán kérhetnek olyanokat is.
CSinálj nyújtó gyakorlatokat...én 2 és fél hónap alatt le tudtam menni spárgába:)
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ. van, akinek még a szemöldökét is természetesen kell hagyni, nem szedegetheti, nem hogy a haját fesse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!