Crystal nails Builder pink I. ill. II. zselé? Melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Nekem cover pink körömágyhosszabbító zselém van, de nem tetszik a színe, túl sötét. Gondoltam rá, hogy veszek helyette xtreme cover pinket, mert az világosabbnak tűnik. De láttam ezeket is, hogy az egyik elmosásra a másik körömágy magasításra való? Én természetesebb rózsaszínt szeretnék. Melyiket használjam?2014. márc. 30. 17:48
1/2 anonim válasza:
A builder pink átlátszó. Körömágyhosszabbítóból többféle árnyalat is létezik, vásárlás előtt mindenképp nézd meg.
2/2 KörmösMagenta válasza:
Szia!
Ha igazán szép körmöket szeretnél, akkor kombinálnod kell a körömágyhosszabbító anyagot az átlátszó rózsaszínnel. Például: ha Cover Pink-et használsz, a körömágy felé vékonyabban vidd fel az anyagot, ettől természetesebb lesz a köröm.
A Builder Pink II. - vel elmoshatod az átmenetet a körömágy felől, így kevésbé fog látszani a lenövés.
Remlem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!