Ugyanazzal a borotvával lehet borotválni a fanszőrzetemet és a bajszomat?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 09:52
1/8 anonim válasza:
Ha akarsz hererákot átvinni az arcodra akkor igen.
2/8 A kérdező kommentje:
Normálisan nem tudsz válaszolni?
2014. márc. 23. 11:33
3/8 anonim válasza:
Törvény nem tiltja, de szerintem meredeken igénytelenség. Ennyire ne legyél már sóher. :D
4/8 anonim válasza:
Használt wc papírba fújhatom az orrom?
5/8 anonim válasza:
Hát...pengét cserélj rajta ha nem eldobható. Azért gondold már el avval a fas*odat borotváltad.
6/8 anonim válasza:
Hát szerintem ez álszenteskedés hogy nem :D Az is ugyan olyan szőr, mint ami az arcodon van. Ha igényes vagy, akkor a farkad is igényes és nem gáz, ha utána leborotválod az arcodat is, mert az is tiszta testrészed, ha meg valaki igénytelen "túrós" f..szú akkor meg úgysem számít, szóval szerintem nyugodtan lehet, én is azzal szoktam.
7/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, h ez a pasiknál hogy van, de gondolom azért ott érzékenyebb nektek is bőr, szóval azt lehet olyan borotvával kéne, amit erre találtak ki... És nem árt neten rákeresni, h hogyan kell úgy, h aztán ne okozzon bőrirritációt, szőrbenövést, ha már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!