Szerintetek melyik hajszín áll nekem jobban? Szőke vagy barna? (eredetileg szőke vagyok)
2009. dec. 16. 11:48
1/9 anonim válasza:
Szerintem a barna... Bár az a kép ahol világosabb a hajad, ott az sztem nem szőke (vagy csak én nem láttam annak).
De a barna nagyon jól áll, de amúgyis nagyon szép arcod van :)
2/9 anonim válasza:
Nekem a világosabb jobban tetszik.
3/9 anonim válasza:
Szerintem a fekete haj nagyon jól állna neked. A szőke nem emeli ki annyira az arcod, mivel elégvilágos bőrű vagy. Egyébként tényleg szép vagy. ;)
4/9 anonim válasza:
A vilagos, a sotet oregit a kepeken.
6/9 anonim válasza:
mindenkinek az eredeti hajszín áll jól és szerintem neked is=)
7/9 anonim válasza:
a szőke :) a sötétebb tényleg öregít
8/9 anonim válasza:
Szerintem is a szőke áll neked jobban. :) Pedig én amúgy a sötét hajat szeretem jobban (eredetileg én is szőke vagyok, de befestettem padlizsánra, de szerencsére nekem az jobban is áll). =)
9/9 anonim válasza:
sztem a 'gyári a legjobb' :D Am egy nőnél engemet ez érdekelne utoljára pl a párválasztás során, saját döntése neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!