Honnan tudom megállapítani hogy melyik fogam fáj ha több rossz fogam van egymás mellett?
Az a baj hogy több lyukas fogam is van és már múltkor elkeztem a javítést de egyszerre csak 1 fogat csinál a doki, a másik meg olyan dokihoz megyek aki jó tömést csinál és évekig bírja és nem esik ki 2 hét után a tömés, de ez privát.
Fizetős.
Múltkor ő is végig kocogtatta és mindegyik érzékeny volt amelyik rossz volt de magátol akkor még egyik sem fájt.
Jártam én már úgy körzeti orvossal hogy a rossz melleti fogamat húzta ki ami nem fájt és másnap megint mehettem és 2 fog egyből minusz lett.
Kocogtattam semmi külömbséget nem éreztem, holnap írány a doki mert hol fáj hol nem és nem tudom melyik. ohhho aszem megvan megnyomkodtam kézzel , de szerintetek ebből idegelés lesz?
Ha csak betömi akkor is érezni fogom és nem múlik el a fájás mert végülis nem olyan erős mint máskor volt amikor már hűzni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!