Szerintetek egy rövid, szolid francia műköröm igényes
vagy igénytelen? A párotoknak tetszik a körmötök így?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja van műkörmöm, de a párom azt mondta, hogy szerinte nem hozzám való, pedig ilyen kis szolid franciát csináltattam. Azt nem mondta, hogy nem tetszik neki, csak azt, hogy fura, meg hogy látszik, hogy műköröm.
Nekem eddig tetszett, de annyira elbizonytalanodtam, hogy most már nekem sem annyira tetszik, olyan műnek érzem magamon miatta. :(
A Ti párotok hogy áll a műköröm kérdéshez?
Amúgy csak átmenetileg tettem fel, mert nem szeretem a saját körmömet meg a lakk sem tartós rajta.
8-as vagyok és ráadásul körmös. Köszönöm szépen a 31%-ot, látszik, hogy mennyire vagytok képben műköröm téren. Tudom, hogy sok olyan körmös van, aki iszonyatosan alulképzett, de ne vegyük már evidenciának, hogy egy műköröm egy hétig szép, az enyém egy hónapig is szép, ha hagyom addig és nem csinálok újat magamnak és ezt bármelyik normális, tanfolyamot végzett, gyakorlott körmösről el tudom mondani. A kérdezőnek azt tudom javasolni, hogy a műköröm alatt tartósabb a lakk, de ha szép a körme, akkor szerintem inkább hagyja a műkörmöt, főleg ha a pasija is tiltakozik. Másik megoldás a gel-lac az tartósabb mint a körömlakk, de tény, hogy a sötétebb színeknek feltűnőbb a lenövése, mint egy körömágyhosszabbított franciának.
2014. márc. 19. 13:24
12/16 anonim válasza:
Áruld már el, hogy egy hónappal később hogy nézhet ki szépen egy műköröm feltöltés nélkül, amikor egy hét alatt is már rengeteget nő?
Két-három napnál tovább még sima lakkot se hagyok fent, mert iszonyatosan néz ki a lenövéstől akkor is, ha egyébként nem pattogott le!
2014. márc. 19. 13:35
13/16 anonim válasza:
Van olyan, akinek baromi gyorsan nő a körme, az enyém nem szerencsére. Körömágyhosszabbító használatával kevésbé lesz látványos a lenövés, és én úgy gondolom, hogy 3 hetet feltétlen ki kell, hogy bírjon akármelyik köröm. De akár otthon is meg lehet oldani az összereszelést, ha annyira vészes a helyzet, utána finomabb reszelés, körömlakk, látom a vendégeken, hogy ezt is megcsinálják, csak ne kelljen 3-4 hetente jönni. Olyan is van aki velem reszelteti össze és utána fényzselézem, tök jól szokott kinézni és a töredéke egy teljes szett árának. De nem egy olyan lány van, aki 4 hét múlva gyönyörű körmökkel jön töltetni, ők a szerencsésebbek, mondjuk én jó alapanyagokkal dolgozom, sokat számít. Egyébként minden "sztár" körmös 4 hét tartósságot mond műkörömre, 2-3 hetet gel lakkra, nem hiszem, hogy hazudnak.
2014. márc. 19. 16:21
14/16 anonim válasza:
3 hetet simán kibír nekem, és alig látszik a lenövés. De a legtöbb körmös 2-3 hetet mond töltetésre, nem 1 hónapot. Jó körmöshöz kell menni.
2014. márc. 19. 20:25
15/16 anonim válasza:
jézusom azért adok a barátom véleményére de nehogy már ő döntse el ,hogy milyen körmöm legyen!!!
Nekem 5 éve műkörmöm van ,mikor milyen volt kocka ,hegyes hosszú ,nekem mindegyiket szerette.Most gél lakk van kicsi hegyes és szolid a munkahelyem miatt de nyáron műkörmöt akarok olyan közepes hosszúságút ,ha profin van elkészítve mindegyik szép.
2014. márc. 20. 09:44
16/16 Joy Turner válasza:
Tök mindegy, hogy a páromnak mi tetszik és mi nem. A lényeg az, hogy én legyek boldog tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!