Hogyan hasznaljam az illatszereket? (lent)
Figyelt kérdés
16 eves fiu vagyok. Kicsit meg vagyok zavarodva, az illatszerek miatt. A dezodorokat vegul is hogyan hasznaljam? Mert azt mondjak semmi ertelme. En is a parfumoket reszesitem elonyben, de szeretnem tudni. Arcszeszt is hasznalok keveset, igyekszem hogy a parfummel kontrasztban legyen. kerlek segitsetek mert normalisan akarom csinalni2014. márc. 15. 17:49
1/3 anonim válasza:
Szerintem reggel bekened magad stiftes dezodorral h ne izzadj, utána használj parfümöt vagy valami sprayt. A fújós dezodoroknak az a hátrányuk, h nagyon tolakodó az "illatuk" és izzadás ellen se valami jók. Arcszeszt meg ugye borotválkozás után, és ne használj túl sokat, mert irritáló, ha túl sok van belőle.
2/3 A kérdező kommentje:
ha a stiftes dezodor meg a parfum nem ugyanolyan illatu, nagyon keveredik?
2014. márc. 15. 18:14
3/3 anonim válasza:
A stiftes dezodoroknak hamar elmegy az illatuk, vagy legalábbis nem olyan erős, mint a parfümnek.
Az én párom Old Spice-os dezodort használ, mellé teljesen más illatú parfümöt, és mindig nagyon jó illata van. :)
Ha meg nem vagy biztos magadban, akkor vegyél illat nélküli dezodort, és akkor 100%, hogy csak a parfümöt érzik majd rajtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!