Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan hasznaljam az illatszer...

Hogyan hasznaljam az illatszereket? (lent)

Figyelt kérdés
16 eves fiu vagyok. Kicsit meg vagyok zavarodva, az illatszerek miatt. A dezodorokat vegul is hogyan hasznaljam? Mert azt mondjak semmi ertelme. En is a parfumoket reszesitem elonyben, de szeretnem tudni. Arcszeszt is hasznalok keveset, igyekszem hogy a parfummel kontrasztban legyen. kerlek segitsetek mert normalisan akarom csinalni
2014. márc. 15. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem reggel bekened magad stiftes dezodorral h ne izzadj, utána használj parfümöt vagy valami sprayt. A fújós dezodoroknak az a hátrányuk, h nagyon tolakodó az "illatuk" és izzadás ellen se valami jók. Arcszeszt meg ugye borotválkozás után, és ne használj túl sokat, mert irritáló, ha túl sok van belőle.
2014. márc. 15. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
ha a stiftes dezodor meg a parfum nem ugyanolyan illatu, nagyon keveredik?
2014. márc. 15. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

A stiftes dezodoroknak hamar elmegy az illatuk, vagy legalábbis nem olyan erős, mint a parfümnek.

Az én párom Old Spice-os dezodort használ, mellé teljesen más illatú parfümöt, és mindig nagyon jó illata van. :)

Ha meg nem vagy biztos magadban, akkor vegyél illat nélküli dezodort, és akkor 100%, hogy csak a parfümöt érzik majd rajtad. :)

2014. márc. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!