Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen táskát ajánlotok?

Milyen táskát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Válltáskát akarok venni,de nem igazán találok olyat,ami jó lenne.Lehet,hogy az én elvárásom túl sok,nem tudom.

Olyan válltáskát keresnék,ami strapabíró(szóval,ha valamelyik nap kevés cuccot kell vinni suliba,akkor is jó legyen),divatos,jól megvarrott(nem szakadt szép 2hét után) és több alkalomra is jó(suliba,vásárolni,buliba,de akár elegánsabb helyre is).

Nem pesti vagyok,ez hátrány(Gyöngyösön élek).Ha tudnátok mondani boltokat Gyöngyösön,ahol vannak ilyesmi táskák,illetve linkelnétek pár képet azt megköszönném:)

15/L

2009. dec. 14. 18:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Upsz.. Hát nem tudom, Gyöngyösön milyen üzletek vannak, és Pest agglomerációjában lakom, viszont ha van New Yorker a közelben, most rohadt jó táskák vannak ott. Én is ott vettem múlt héten, ilyen sulis-elegáns válltáska, amit át is tudok dobni a vállamon. Amúgy pedig itt van egy csomó táska, nézelődj: [link]
2009. dec. 17. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!