FIÚK! Szerintetek egy lánynak rövid v. hosszú haja legyen? : )
"egyszerűen NEM LEHET hosszú hajat növeszteni."
Baromság, szerintem nincs olyan nő akinek jobban állna egy fiús rövid, mint egy legalább vállig érő.
Egyértelmű, hogy éppen úgy, ahogy nem mindenkinek áll jól a rövid, ugyanúgy a hosszú sem. Pl Halle Berry. A rövid hajával ezerszer jobban néz ki, mert egyszerűen neki alapból csodálatos az arca. Tehát igenis van olyan, akinek jobban áll a rövid, mint a hosszú :)
Szakértelem pedig szintén kell ennek a kérdésnek az eldöntéséhez, mert nyilvánvaló hogy te is csak a hosszt nézed. Ha néznéd azokat a tényezőket is, amiket már leírtam (a haj vastagsága, mennyisége, arcforma), nem jelentenéd ki határozottan azt, hogy csak a hosszú és semmi más. Elég beszűkült látásmód. Ez olyan, mintha a nők azt mondanák, hogy a férfi csak 180cm felett férfi. Pedig tudjuk jól, hogy nem a magassága tesz egy férfit férfivá :)
Rövid hajjal az a baj hogy csak a nagyon szép arcú lányoknak áll jól.
Hosszú haj meg szinte mindenkinek.
22f
Szerintem egy lánynak ne legyen hosszú haja. Minek? A rövid hajtól ugyanúgy NŐ marad mintha hosszú haja lenne. A barátnőmnek hát középig érő haja volt, de szinte mindig copfban hordta. Egy pár hónapja jó rövidre vágatta. Ha mindig fel van kötve a haj, akkor minek a hosszú?? Ezt sosem értettem.
Nekem alapból jobban tetszik a rövid haj egy nőn! Mostanság sokan vágatják jó rövidre a hajukat.
EGY NŐNEK LEGYEN RÖVID!
ma 14:32
Halle Berry alapból szép nő valóban, ezért nem rontja el őt annyira a rövid haj :)De hosszabb hajjal még jobb nő lehetne.
Engem már szabályosan idegesít ha meglátok egy szép arcú nőt rövid hajjal és kérdezem magamban, hogy miééééééééééért? :D
Pl. ott van Ördög Nóra.
A mitől férfi a férfi az meg viselkedés, életstílus kérdése, de most teljes mértékben csak a külsőségekről van szó.
Igazából értelmetlen vita, mert úgy sem tudsz meg győzni és valószínűleg én sem téged, tartom, hogy lehet valaki szép rövid hajjal is, de legalább vállig érővel 99.99% hogy még szebb lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!