Coco Chanel hogy mondta ezt?
Figyelt kérdés
A sikert legtöbbször azok érik el, akik nem tudják, hogy a kudarc elkerülhetetlen
nemtalálom meg angolul :/
2014. márc. 11. 16:42
1/10 anonim válasza:
"Success is most often achieved by those who don't know that failure is inevitable.”
2/10 A kérdező kommentje:
már megtaláltam,ha esetleg keresi még valaki rajtam kívül:
Success is most often achieved by those who don't know that failure is inevitable.
2014. márc. 11. 16:47
3/10 anonim válasza:
Mintha ugyanazt írtam volna be előtted 1 perccel. ;)
4/10 A kérdező kommentje:
nemjelezte,hogy jött válaszom,azért irtam énis,azért köszi
2014. márc. 11. 16:51
5/10 anonim válasza:
..:D Kérdező javaslom ha idézel tedd idézőjelbe a mondatot!
6/10 anonim válasza:
mert most mi bajod lesz tőle, hogy nem tette abba? :DD a szövegkörnyezetből mindenki rájött, h egy idézet fog következni. ha meg hülye vagy, ne másokat piszkálj.
7/10 anonim válasza:
Csak úgy közlöm hogy ez hatalmas helyesírási hiba! Nem kötekedően írtam hanem jó tanácsként, de neked feltétlenül be kell pofáznod a hülyeséged. -.-"
8/10 A kérdező kommentje:
én csak bemásoltam,ahogy találtam,legközelebb majd figyelek,hogy helyesen írjam az idézetet :)
2014. márc. 13. 16:32
9/10 anonim válasza:
ájjjáájje kokkó dzsámbóó ájjejee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!