Az ciki ha 8. -ban A-s mellem van?
Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok (de nem csontsovány). Vettünk melltartót és az A-s méretű volt jó. Gáz lenne ha push-up melltartót hordanék?2014. márc. 10. 15:14
11/19 anonim válasza:
Most nem baszogatásból,de mér gondolja minden kismellű lány azt hogy ő jó csaj?! XD
12/19 anonim válasza:
Miért ne lehetnék a kis mellem ellenére is jó csaj?:D
13/19 anonim válasza:
Szövegértelmezés,drága:Nem azt mondtam,hogy nem lehetsz,de eddig minden kismellű lány odaírja,hogy "de amúgy jó csaj vagyok"..mintha mentegetnétek magatokat..:DD Nem fog senki sem piszkálni titeket,mert kicsi a melletek.:)
14/19 A kérdező kommentje:
Szerinted én azt írtam h "jó csaj vagyok"?!? ._.
2014. márc. 11. 18:24
15/19 anonim válasza:
Nem rólad beszélek,kérdező...-.- istenem,ennyi nehéz felfogású embert egy rakásra..
16/19 anonim válasza:
Nagyon gaz, hogy ilyen kicsi a melled, de komolyan. Volt egy osztalytarsam, akinek szinten A-s melltartoja volt, es mindenki cizite :-D nyugodtan vegyel fel push-upot, mert amig ekkora a melled, addig ugysem fogsz egy pasival sem szexelni, a nagy mellet szeretik!
17/19 anonim válasza:
Figyelj én is 8.-os vagyok és nekem teljesen 0 a mellem,lapos vagyok,DE!Nem aggódok,mert későn érő típus vagyok,és még menstruációm sincs.Egyáltalán nem gáz az A-s mell,de push-up-ot ne hordj,mert észre fogják venni,hogy eddig volt A-s melled és utána már nagyobb,és saját magadat csapod be vele.Örülj,hogy már most ekkora neked valakinek egész életében csak ekkora. 15/L
18/19 anonim válasza:
ilyen azt kész...
nem kell a pusáp
19/19 anonim válasza:
jó az az a-s, cuki : ) meg ettől lehet szép a melled. nekem is ekkora volt 12 éves koromtól 23-ig, aztán felszedtem egy csomó kilót sajnos, így a mellem is nagyobb, de a sajnos a fenekem is : D vékony alkathoz az A vagy a B a legtermészetesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!