Hány hetente jársz műkörmöztetni /géllakkoztatni?
Erre vagyok kíváncsi:
-műkörmöd vagy géllakod van?
-hány hetente jársz újat csináltatni/töltetni
-a harmadik kérdés pedig, hogy miért pont ennyi idő után mész újra (mert ugye van aki 2 van aki 6 hetente jár el)
Minden kérdésemre válaszoló zöld kezet kap:)
Kérdező!
A vendégek általában 3-4 hetente szoktak járni újat csináltatni, mert ennyi idő után már elég nagy lenövés van, ami nem esztétikus. Ez az idő függ az egyéni körömnövekedés sebességétől. Ezért van aki gyakrabban, van aki ritkábban jár.
Első válaszoló!
Azért nem a gél lakk a hibás, hogy 3 nap után le tudod húzni a körmödről. Te nem értesz hozzá, nem tudod az előkészítés helyes menetét, meg úgy egyáltalán semmit se. Milyen érdekes, hogy az én vendégeimnek simán bírja hetekig is.
Anyu géllakkoztat műkörmösnél, általában 3 hetente jár vissza, addigra nő le neki és ez teljesen normális időköz. Saját körme van, ha esetleg letörik, azt SOS-be rendbe hozzák neki, de ilyen ritkán van.
Első gondolom essence géllakkot használ, azért pereg le neki hamar.
Nekem műkörmöm van, már 4 éve szinte folyamatosan. Időnként előfordul minimális kihagyás, de igazából ez ritka.
Nagyon lassan nő a körmöm, így 4-6 hetente megyek vissza, igazából nálam attól függ, hogy milyen éppen az anyagi helyzetem. Amikor megtehetem 3-4 hetente megyek, amikor kevésbé jön össze rá a pénz, akkor van, hogy 6 hétig is elhúzom, de ilyenkor már nagyon szenvedek, pedig nekem tényleg nagyon lassan nő :-)
21/L
Szia!
Nekem jelenleg gél lakkom van.
Nagyon szeretem, a műköröm is jó volt, csak a körmösöm sokkal drágábban csinálja, ezért álltam át erre.
Ez a 2. alkalom, hogy ilyet csináltattam. Én hála az égnek a "szerencsésebbek" közé tartozom ugyanis nekem 4 hétig!! simán, hiba nélkül fenn van. Egyetlen szépséghibája egy hónap után a csúnya nagy lenövés, de azon kívül semmi baj sincs vele!
Szóval összefoglalva: gél lakkom van, havonta csináltatom, és azért pont ennyi idő után, mert tartós és nem szükséges hamarabb megválni tőle. :)
Szia!
A géllakkok általában 3-4 hétig tartanak, ha jó minőségű anyagokat használsz, én például a CN-re esküszöm. Akkor nem azért jönnek majd vissza hozzád, mert felválik, hanem mert lenőtt a köröm vagy más színre vágynak.
Valaki írta, hogy neki 3 napig tart egy géllakk. Neki az lehet a probléma, hogy rosszul készíti elő a körmöt, vagy nem jó minőségű anyagokat választott. Mivel nem szakmabeli, nem tudja pontosan hogy mit nevezünk tökéletes előkészítésnek, így természetes, hogy nem tud tartós körmöket készíteni, ezért vannak a képzések és a körmösök. :)
A műköröm is kb 3-4 hetente ér abba a fázisba, hogy a vendég érzékeli a lenövést és újat csináltat. Azért van az, hogy van, aki 6 hét múlva jön, mert a köröm növekedési ideje egyénenként változó, ahogy az is, hogy mekkora az a lenövés, ami a vendéget már zavarja.
Ha két hetente jön valaki, akkor vagy problémás a körme, vagy mindig makulátlan, lenövésmentes körmöket szeretne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!