Hosszú hajú lányok! Mennyi pénzért válnátok meg a hajatoktól? Mennyiért adnátok el?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 11:30
21/25 anonim válasza:
Hogy lehet ennyire ragaszkodni egy hajhoz?? Nekem sűrű, dús gesztenyebarna, volt fenékig érő, egyszercsak gondoltam egyet és nyissz állig. Megint megnőtt derékig, akkor meg géppel 1 centisre.. Én nagyon szeretem a változást és nagyon nem szeretek órákat tölteni a fürdőszobában, nincs is rá időm. Egy hajra hogy tudtok ennyi időt szánni?
22/25 anonim válasza:
Én nem szeretem a rossz irányú változást, márpedig a hajlevágatás nekem az lenne. És egy meggondolatlan "nyissz" következményeit 4-5 évig is viselnem kellene. Miért ne ragaszkodhatnék a hajamhoz, ha nekem így jó? :) Vészesen sok időt nem vesz el az ápolása, pl. filmnézés közben szoktam kézzel bontani, ezen kívül meg megmosom, mint bárki más, akinek rövidebb haja van - még rajtahagyós balzsamot se használok mindig.
23/25 anonim válasza:
Nekem a bordáim alá ért a hajam,de mindenki nyaggatott, hogy már nem jó,meg ilyesmi,de egyébként is töredezett volt.A fodrász akkor azt mondta,hogy ha akkor vállig érőre levágatom egy olyan helyen,ahol el tudom adni,akkor kb 40.000 Ft.
24/25 anonim válasza:
Nekem aranyszőke hajam van,hátközepig ér egyenes norm. sűrűségű,kopaszra is levágatnám 10millióért:Dde nem kevesebbértXD
25/25 A kérdező kommentje:
akinek nagyon hosszú,és tényleg eladná reális(vagyis megfizethető)áron,megvenném
köszönöm
2010. ápr. 27. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!