Légyszives irjatok le Róla mident,mert pénteken csináltatok és szeretném tudni hogy mire számítsak.
Meddig volt bedagadva stb
köszi előre is:)
2009. dec. 13. 10:01
1/10 anonim válasza:
Lidocain spray volt, a szúrást nem éreztem így, nekem 1 hétig volt feldagadva és addig fájt.
Hajrá. :)
2009. dec. 13. 10:22
2/10 anonim válasza:
Nekem fájt a szúrás és 2 hétig be volt dagadva. Már több mint 5 éve van meg, de koptatja a fogzománcot és az alsó része folyamatosan lepedékes (fogkő vagy nemtom miaz vagy épp a fogzománc xD) Amúgy már fel sem tűnik h van.. az elején szerettem vele játszani most már csak ott van a számban és kész, teljesen megszoktam viszont ha kiveszem nagyon szokatlan :D
2009. dec. 13. 10:44
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi Szépen:)
írhattok még kiváncsi vagyok kinek milyen :)
2009. dec. 13. 10:47
4/10 anonim válasza:
Érzéstelenítik.
Nem fájdalmas, főleg ha nagyon akarod azt a piercinget akkor nem érdekel mennyire fáj.. én legalább is így vagyok vele :)
2009. dec. 13. 15:48
5/10 anonim válasza:
egyéntől is függ h kinek mennyire fáj
2009. dec. 13. 15:48
6/10 anonim válasza:
Én is szeretnék,hogy győzzem meg az anyukámat? 14 éves vagyok,bocsi h ide írok de már tettem fel kérdést:D:D
Nagyon bejön. Utána nagyon fogok szenvedni?
2010. febr. 2. 20:37
7/10 anonim válasza:
Utolsó :
Szerintem kössetek kompromisszumot :)
2010. febr. 2. 20:48
8/10 anonim válasza:
Én is nemsokára fogom megcsináltatni de nekem könnyebb a szitum mert nem akartam le menni vidékre a nagyszüleimhez és anyámmal megegyeztem hogyha le megyek vidékre akkor megkaphatom a nyelv piercinget xD .. de apám nem fogja tudni. Ezt titokban is meg lehet csináltatni mert nem nagyon láccik ha beszélsz
2011. jún. 1. 13:12
9/10 anonim válasza:
ma csináltattam nyelv pc-t.
a szúrás nem fájt,ó már másfélszer akkora.. most is csak kellemetlen, ameddig nem volt ennyire bedagadva jól eljátszogattam vele :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!