Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a nyelv piercing?

Milyen a nyelv piercing?

Figyelt kérdés

Légyszives irjatok le Róla mident,mert pénteken csináltatok és szeretném tudni hogy mire számítsak.

Meddig volt bedagadva stb

köszi előre is:)

2009. dec. 13. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Lidocain spray volt, a szúrást nem éreztem így, nekem 1 hétig volt feldagadva és addig fájt.

Hajrá. :)

2009. dec. 13. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fájt a szúrás és 2 hétig be volt dagadva. Már több mint 5 éve van meg, de koptatja a fogzománcot és az alsó része folyamatosan lepedékes (fogkő vagy nemtom miaz vagy épp a fogzománc xD) Amúgy már fel sem tűnik h van.. az elején szerettem vele játszani most már csak ott van a számban és kész, teljesen megszoktam viszont ha kiveszem nagyon szokatlan :D
2009. dec. 13. 10:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi Szépen:)

írhattok még kiváncsi vagyok kinek milyen :)

2009. dec. 13. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Érzéstelenítik.

Nem fájdalmas, főleg ha nagyon akarod azt a piercinget akkor nem érdekel mennyire fáj.. én legalább is így vagyok vele :)

2009. dec. 13. 15:48
 5/10 anonim ***** válasza:
egyéntől is függ h kinek mennyire fáj
2009. dec. 13. 15:48
 6/10 anonim válasza:

Én is szeretnék,hogy győzzem meg az anyukámat? 14 éves vagyok,bocsi h ide írok de már tettem fel kérdést:D:D

Nagyon bejön. Utána nagyon fogok szenvedni?

2010. febr. 2. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Utolsó :

Szerintem kössetek kompromisszumot :)

2010. febr. 2. 20:48
 8/10 anonim válasza:
Én is nemsokára fogom megcsináltatni de nekem könnyebb a szitum mert nem akartam le menni vidékre a nagyszüleimhez és anyámmal megegyeztem hogyha le megyek vidékre akkor megkaphatom a nyelv piercinget xD .. de apám nem fogja tudni. Ezt titokban is meg lehet csináltatni mert nem nagyon láccik ha beszélsz
2011. jún. 1. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:

ma csináltattam nyelv pc-t.

a szúrás nem fájt,ó már másfélszer akkora.. most is csak kellemetlen, ameddig nem volt ennyire bedagadva jól eljátszogattam vele :D

2011. aug. 2. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
ja és 14/L
2011. aug. 2. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!