Nők/Lányok nektek bejön Josh Groban?
Nekem egyáltalán nem tetszik.
24N
Én szimpatikusnak találom. Aranyos ember és teljesen természetes. Egyáltalán nem olyan "mû" mint a most felkapott sztárok. Szerintem kedves arca van, nem azt mondom hogy jóképü de a kérdés sem ez volt... én a zenéjét is szeretem.Nagyon egyedi és tényleg szép hangja van, ügyesen ötvözi a klasszikust a poppal. És eszméletlen lökött,kész bohóc ,mókás figura :) az öltözködési stilusa is bejön, egyszerü de nagyszerü ... a mai énekeseknél utàlom,a szük farmert.
Tehát én kedvelem Josht. Ninicsenek botrányai,itthon alig ismerjük de nekem õ az elsõszámu kedvencem. Itt nézegethetitek XD [link]
Hogy bejön-e? Hosszú évek óta a kedvenc zenészem, énekesem Josh Groban :) Egyetértek szinte mindenben writingmania hozzászólásával, egy kivételével. Szerintem ugyanis Josh igenis jóképű :)) Lehet, hogy nem a legújabb trendek szerint öltözködő divatbaba, de nagyon vonzó. A hangja, a stílusa pedig egyedi, ezer közül is megismeri az ember. Üdítő színfolt a zeneiparban most már több mint 12 éve az elképesztő baritonjával, és a nagyon jó, önironikus humorával :) Magyarországon is egyre többen ismerik és szeretik, filmekben, tévésorozatokban is fel-felbukkan, visszanyúlva tanulmányaihoz, gyökereihez.
Ha valaki elment a 2011-es és/vagy a 2013-as bécsi koncertjére, akkor tudja, hogy nagyon sok magyar volt a nézőtéren :)
Akit esetleg érdekel, itt a Josh-nak szentelt magyar honlap linkje, fórumoldallal: [link]
4-es
Köszi ismerem az oldalt fent vagyok és nyár óta Grobanita :D láttam szinte minden szereplését a Sakk és a Coffee Town a kedvencem :) köszi örülök hogy egyetértünk :D
u.i
a ruhája legkevésbbé izgat. utánozhatatlan a hangja és nagyon tehetséges ... ez a lényeg . A jóképüséghez azt füzném hogy végül is az csak talán nem a mai szokott értelemben vagy hogy mondjam :D
Nekem is szimpi! szép a hangja és a szeme, valamint úgy alapban kedves arca van.... :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!