Szerintetek kövér vagyok, vagy még csak a "husi", "telt" kategória? Őszintén:s (KÉPPEL)
Figyelt kérdés
Elég sokat híztam mostanában, de akármivel is próbálkozom, sehogy sem sikerül fogynom.Ti hány kilónak tippelnétek, és szerintetek mennyit kéne fogynom?(170cm vagyok)
2014. márc. 4. 18:41
11/23 anonim válasza:
ne fogyózz de ne is hízz, ez az alak pont ideális <3
12/23 anonim válasza:
Még csak a közelében sem vagy egy husis vagy telt lánynak. Nagyon csinos, nőies vagy...Szerintem nem kellene semmit fogynod.
Én is kb olyan 60-65 kg tippellek.
13/23 anonim válasza:
Nem tudom hány kg vagy, de örülnék ha így néznék ki :)
L/21
14/23 anonim válasza:
nagyon dögös nőies alakod van, egyáltalán nem vagy kövér, se duci.
15/23 anonim válasza:
Egy tanács: ne hallgass az agymosottakra! :D Nem vagy se löttyedt, se husi. Nőies vagy. ÉS EZ A JÓ!!! A legtöbb férfinak nagyon bejön az ilyen alak. Szóval nyugi!
16/23 anonim válasza:
nem vagy sem husis, sem kövér, az alakod pont jó
hogy érzed magad a bőrödben? ha jól akkor nincs is miről beszélni
17/23 anonim válasza:
Baaaaaaaassszki, 10/10, tökéletes alak, hidd el!!
18/23 anonim válasza:
68 kg. Ha zavar mozogj, ne fogyózz.
20/23 anonim válasza:
Nem is annyira husi, hanem formátlan, homogén alakod van...
semmi szép nincs rajta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!