Ti hogy bírjátok az epilátort?
Hónaljon és az intim részen már egyáltalán nem fáj, de kellett pár hónap, hogy hozzászokjak.
Viszont a lábamon én sem birom.
Egyszer leepiláltam a karom kíváncsiságból, de az is úgy fájt, hogy soha többt még csak nem is gondoltam rá, hogy megismétlem.
Epilátort sehogy, az egy kínzóeszköz.
Csakis gyanta, nem szeretem a borostát és azt, hogy a borotvától még gyorsabban nőjjön.
Csak az első alkalom rémes, mikor sok szőrt tépked egyszerre... utána már nem olyan mert a szőrök nem egyszerre nőnek ki, kevesebbet kell leszedni, semmiség már akkor.
Viszont nekem nagyon csúnya lett tőle a bőröm, sok szőrbenövés, sebek... szóval vettem helyette gyantagépet. Az jobb.
Intim részeken nem használom, de a lábon nagyon hamar hozzá lehet szokni, már egyáltalán nem fák.
Az volt a trükköm az elején, hogy előbb borotváld a lábad le ahogy szoktad, és utána 1-2 nappal később használd az epilátort, amíg még nincs sok szőr. Szépen hozzá fogsz szokni. Én is hozzászoktam, pedig nagyon nem bírom a fájdalmat.
ha nem gubancos, hanem rövidebb a szőr, akkor kevésbé fáj. azt tapasztaltam még, hogy ha feszes a bőr, akkor szintén kevésbé fáj. ezért mindig megfeszítem az ujjaimmal. ja és a lassabb, ún. "kímélő" fokozat egyáltalán nem kímél...
epilálás előtt valami hideget szoktam rátenni a lábszáramra, pl. fagyasztott borsót (zacskóban, persze). közben is, néha jegelem, hűsítem. a művelet végén pedig bekenem bőrápoló krémmel. és akkor nem pattogzik ki.
egyébként kb. 2 éve nem epilálok, marad szőrös a lábam, nem érdekel, sokkal jobb érzés nem kínozni magam. :D
9!
Kéthavonta elég neked?? De lennék a helyedben!
Ha csak kéthavonta érnék rá szőrteleníteni, akár be is fonhatnám a két alkalom között, olyan nagy lenne addigra. :D
A kérdésre: idővel hozzá lehet szokni. Azokon a testrészeken, ahol gyakran epilálok (vagy gyantázok), ott már alig érzem (lábszár, hónalj). Ott, ahol csak nagy ritkán választom ezt a borotvával szemben (intim), ott a mai napig majd' belehalok.
Úgy 15 éve epilálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!