Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hogy bírjátok az epilátort?

Ti hogy bírjátok az epilátort?

Figyelt kérdés
4 év borotva után megvettem első epilátoromat de ez egyszerűen borzasztó... Lányok, ti hogy szoktatok hozzá? :( nagyon kis pihés szőröket tudok leszedni , de a fontosabb részeket (hónalj, láb) képtelen vagyok mert úgy érzem hogy leszakítja a bőrömet is...
2014. febr. 27. 23:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Sehogy,borotva örökkön örökké.
2014. febr. 27. 23:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hónaljon és az intim részen már egyáltalán nem fáj, de kellett pár hónap, hogy hozzászokjak.

Viszont a lábamon én sem birom.

Egyszer leepiláltam a karom kíváncsiságból, de az is úgy fájt, hogy soha többt még csak nem is gondoltam rá, hogy megismétlem.

2014. febr. 27. 23:18
 3/13 anonim ***** válasza:
29%

Epilátort sehogy, az egy kínzóeszköz.

Csakis gyanta, nem szeretem a borostát és azt, hogy a borotvától még gyorsabban nőjjön.

2014. febr. 28. 00:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak az első alkalom rémes, mikor sok szőrt tépked egyszerre... utána már nem olyan mert a szőrök nem egyszerre nőnek ki, kevesebbet kell leszedni, semmiség már akkor.

Viszont nekem nagyon csúnya lett tőle a bőröm, sok szőrbenövés, sebek... szóval vettem helyette gyantagépet. Az jobb.

2014. febr. 28. 01:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én nem vernyákolok hanem tűrök. Szerintem nem olyan szörnyű és ahogy az utolsó is mondta ha egyszer leszeded egybe utána már csak részletekben nő mindig nem egyszerre az egész.
2014. febr. 28. 01:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Intim részeken nem használom, de a lábon nagyon hamar hozzá lehet szokni, már egyáltalán nem fák.

Az volt a trükköm az elején, hogy előbb borotváld a lábad le ahogy szoktad, és utána 1-2 nappal később használd az epilátort, amíg még nincs sok szőr. Szépen hozzá fogsz szokni. Én is hozzászoktam, pedig nagyon nem bírom a fájdalmat.

2014. febr. 28. 05:07
 7/13 anonim ***** válasza:

ha nem gubancos, hanem rövidebb a szőr, akkor kevésbé fáj. azt tapasztaltam még, hogy ha feszes a bőr, akkor szintén kevésbé fáj. ezért mindig megfeszítem az ujjaimmal. ja és a lassabb, ún. "kímélő" fokozat egyáltalán nem kímél...

epilálás előtt valami hideget szoktam rátenni a lábszáramra, pl. fagyasztott borsót (zacskóban, persze). közben is, néha jegelem, hűsítem. a művelet végén pedig bekenem bőrápoló krémmel. és akkor nem pattogzik ki.

egyébként kb. 2 éve nem epilálok, marad szőrös a lábam, nem érdekel, sokkal jobb érzés nem kínozni magam. :D

2014. febr. 28. 05:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Érdemes 1-2 alkalommal elmenni gyantáztatni, attól utána kicsit meggyengül a szőr.
2014. febr. 28. 08:04
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Inkább kéthavonta gyantázni, utolsó :)
2014. febr. 28. 08:19
 10/13 anonim ***** válasza:

9!

Kéthavonta elég neked?? De lennék a helyedben!

Ha csak kéthavonta érnék rá szőrteleníteni, akár be is fonhatnám a két alkalom között, olyan nagy lenne addigra. :D

A kérdésre: idővel hozzá lehet szokni. Azokon a testrészeken, ahol gyakran epilálok (vagy gyantázok), ott már alig érzem (lábszár, hónalj). Ott, ahol csak nagy ritkán választom ezt a borotvával szemben (intim), ott a mai napig majd' belehalok.

Úgy 15 éve epilálok.

2014. febr. 28. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!