Ha egy lány kicsit pocakos, akkor is lehet feszes a hasa, vagy akkor mindenképpen csak "lógós" lehet?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy jobban kidomborodik a hasa, de ennek ellenére nem hájas, vagy hurkás. Ez lehetséges?2014. febr. 26. 14:20
1/4 anonim válasza:
Azért mert gyengék a hasizmai.
Ennek majd 20 év múlva lesz meg a böjtje..
2/4 anonim válasza:
Az hogy hájas és az hogy lógós, az két külön dolog. Annak lóg, aki kövérebb volt, de aztán lefogyott csak nem gebére. Aki még csak most indult hízásnak, annak puha, kidomborodik, de feszes. Szerintem.
3/4 anonim válasza:
A pocak méretétől függ. Pár kiló plusznál még kifelé domborodik, de feszes, újabb pár kilónál már lefelé húzza a saját súlya.
4/4 anonim válasza:
lehetséges igen. olyasmi mintha terhes lenne vagy nagyon sokat evett. Van olyan csaj akinek tényleg 6-7 hónapos terhes méretű pocakja van mert kövér, de nem lóg neki egyáltalán. Szerintem tök jó nőies.. Ne parázz ilyesmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!