Létezik, hogy nagyon érzékeny a bőröm, vagy csak a körmösöm nem figyel oda?
Figyelt kérdés
Zselés műkörmöm van, lassan már alig merek elmenni töltetni, mert minden alkalommal szétszabdalja a körmösöm a kezem. Tehát hiába lesznek szépek a körmeim, körülötte a bőr tele van sebekkel, ami...hát elég ronda. A körmösöm szerint ez azért van mert nagyon érzékeny a bőröm. Nem értem, más nem vérzik, amikor a reszelő élét végighúzzák a bőrén? Létezik ilyen? Eddig ő az első körmösöm, máshoz nem jártam, így nem tudom másnál is ugyanez lenne-e.2009. dec. 11. 11:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj,és próbálj ki egy másik körmöst..Ha ő nála is ilyen sebes lesz akkor elképzelhető,hogy vékony,és érzékeny a bőröd.Ha meg nem lesz sebes,akkor tudni fogod,hogy a mostani körmös nő egy pancser..
2/4 anonim válasza:
Ugyan így jártam.. Elmentem egy körmöshöz aki véresre reszelte a körömágyam, és tiszta seb volt az összes ujjam.. és még a körmöm is el**cste tiszta ferde vonalú lett a francia festés, az eggyik le is tört kimözben csinálta.. gyönyörű volt és még elkért 2800 ft-ot.. azóta nincs műkörmöm
3/4 anonim válasza:
próbáld ki magadnak. húzd végig rajta a körömreszelődet egy párszor. mármint a bőrödön.
4/4 anonim válasza:
Szerintem legközelebb menj egy másik műkörmöshöz. Ha érzékeny is a bőröd akkor meg már tudhatná és figyelhetne jobban! A legkönnyebb azt mondani, hogy ez azért meg azért van... szerintem válts körmöst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!