Szerintetek is szexi ez a hölgy ebben a nadrágban?
2014. febr. 22. 21:35
11/17 anonim válasza:
Szerintem elég ízléstelen, de ha neked ez tetszik...
12/17 anonim válasza:
Hányszor teszel még fel ilyen, vagy ehhez hasonló kérdéseket te perverz? Már feltettél valami olyasmit, hogy a tanárnődre buksz, mert nagyon tetszik, ahogy fel van húzva nyakig a gatyája és a hasa ahogy kirajzolódik benne begerjeszt... Vagy f***sz tudja már... Tök undi vagy!!! És ez a megfogalmazás... "A kis pocija" :OOOOOOOOO te jó szent ég kifutok a világból, szörnyű vagy :S
14/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem a hölgy alkatával van a gond ! Az öltözködése viszont tényleg nem nevezhető csinosnak ,nem vall jó ízlésre !
15/17 anonim válasza:
Nem tudni hány éves,szerintem ahhoz képest jól öltözködik (idősebbnek képzelem,50 körülinek)
szóval ahhoz képest tényleg elég ízléses...
a városban láttam 1-2 cifra öltözködést...ez tényleg jó ahhoz képest.Nem egy mackónadrág egy zöld pólóval...szóval ok,de azért tényleg nem szexi.A férjének biztosan,de egy átlag embernek csak egy ízlésesen felöltözött 50-es. Elnézést ha rosszul tippeltem meg a kort.Csak volt egy hasonló testalkatú tanárom,ő is így öltözködött.
16/17 anonim válasza:
Le akarod járatni, Kérdező? Ki ő, hogy ennyire a bögyödben van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!