Stella08 kérdése:
Épített műköröm rövid időn belül letörik. Miért?
Figyelt kérdés
Nekem egy olyan problémám van, hogy kezdő műkörmös vagyok és az épített körmeim 1 vagy 2 hét után sorban letörnek, leperegnek. Mi lehet az oka? Mindent pontosan csinálok. (zselével dolgozok) Az előkészítésnél is követek minden lépést, zseléből is sokat rakok fel. Csináltam körmöt egy olyan lányka is aki 2 éve körmözik, neki egy hétig bírta, de ő sem tudja megmondani miért törik. le. Valaki, valami tipp? Tanácstalan vagyok :(2014. febr. 22. 12:43
1/3 anonim válasza:
Mit értesz az alatt hogy kezdő műkörmös vagy? Tanfolyam után vagy, vagy autodidakta módon,magadtól kezdték körmözni? Valószínű, hogy az előkészítés során van gond, valami még sem jó, vagy nem megfelelő minőségű anyagokat használsz. Esetleg nem jó a C-ív.
3/3 A kérdező kommentje:
Tipes és sablonos verziónál is rövid ideig marad meg. Magamtól kezdtem körmözni. Van olyan is hogy a C ívnél törik le, vagy az egész tip letörik és sablonnál is hasonló a helyzet. Én is az előkészítésre gyanakszom.
2014. febr. 24. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!