Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha csúnya vagyok?

Mit csináljak, ha csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Tudom, hogy szégyen, hogy ilyet kiírok, de muszáj segítséget kérnem.

Ahogy nézem a gyerekkori képeimet, szerintem nagyon szép kislány voltam. A képeken is kitűntem. Viszont ahogy elkezdtünk kamaszodni, én egyre csúnyább lettem a többiek mellett.

Az egyik legjobb barátnőm közölte, hogy szeritne nem vagyok szép(pedig ki se kértem a véleményét).

Egyre többször belém kötöttek(pl. az öltözködésembe, a stílusomba).

A legtöbbet a hajamba kötnek bele. NAGYON száraz, és közben gyorsan zsírosodik. HAsználok rá balzsamot, kértem fodrásztól segítséget, raktam rá olajos-tojásos pakolást, de eddig egy sem segített.

Egyszerűen csúnyának érzem magamat! És ez 99%-ban a hajam miatt van. Ha magabiztosan megyek be a suliba, egyből kapom a megjegyzéseket, pedig úgy öltözködöm, mint a többiek: cicanadrág, csipkés felső...lehet, hogy tucatos, de nem merek kitűnni.

A Szalagavatóra szép sminket kaptam, és megcsinálták a hajamat, de míg oda nem értem a szalagavató helyére, addig azon gondolkoztam, hogy szétszedem a hajamat, mert csúnyának éreztem magam. Nézem a képeket, de ígyse látom magamat szépnek. Nem tudom elfogadni magamat, mert nem olyan vagyok külsőre, mint amilyen szeretnék lenni. És olyan sose leszek, mert a hajam nem engedi.

Mi csináljak? Ha képeket is csinálok, sokszor már ideges vagyok, mert nem tudom elfogadni a kinézetem.

2014. febr. 21. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:

na, nekem ezért nincsenek barátnőim :)

én általános iskolában igen vékony voltam és emiatt minden lány piszkált. érdekes, hogy csak a lányok. később is csak lányoktól kaptam negatív megjegyzéseket a külsőmet illetően. Ezzel szemben soha 1 fiú sem kritizálta 1 porcikámat sem.

tehát én "megtanultam", hogy nőkkel nem kezdek. nincsenek is barátnőim. vannak barátaim, de ők mind fiúk.

szerencsére mostanra visszanyertem az önbizalmamat. kívánom neked is ezt.

egyébként küldhetnél egy képet magadról, hátha tudok valami tanáccsal segíteni.

24/n

2014. febr. 21. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs önbizalmad.. Én a hajammal voltam így. Mindig rohantam a fodrászhoz, hogy tökéletes legyen, aztán nézegettem divatlapokon modellek hajait, és azt vettem észre hogy jócskán akad olyan kinek már nem 2 napos a haja, és rájöttem, hogy nem kell mindig a tökéletességre törekedni, az is lehet vonzó. Ha valami kis pozitív visszajelzést kapnál a külsődről az biztosan sokat lendítene az önbizalmadon.
2014. febr. 21. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán ha mutatnál a frizurádról egy fotót, akár az arcod kitakarásával, jobban tudnánk segíteni.
2014. febr. 21. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Haj: kókuszolaj, nincs hő, jó fésű (pl tangle teezer), száraz sampon, tövekre ricinus+kókuszolaj, végeire het 1x szilikonos hajvégápoló. Belsőleg sok b-vitamin, dm-es hajvitamin, sok folyadék.

Amúgy a gond szerintem is az önbizalom hiány, régen beszólogattak nekem is, de mostanában totál nem érdekelnek mások hülyeségei, és lám most már senki nem szól be, pedig ugyanúgy nézek ki.

2014. febr. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!