Mit gondoltok jó ez így? Vagy már túl kirívó, kur. Vás?
Szóval,nem vagyok egy nagy szoknya mániás lány,de néha,ha olyanom van szívesen veszek fel szoknyát.A héten több lány is volt szoknyába és gondoltam holnap szoknyába megyek.
Képet nem tudok linkelni,de én erre gondoltam:
fekete cicanaci,farmer szoknya(kb. térdközépig érő),fekete alapon sárga/arany csillagos póló,sötét barna pulcsi és sötétbarna (picit magassarkú) csizma.
Szerintetek ez így jó?Vagy már túl kur.vás?
Előre is köszi a válaszokat!
14,5/L
énis ilyen vagyok OO pont 161/54 XD amúgy sztem tökjó és nemnéznek k*rvának.. holnap én új hajba megyek és megválok a fekete depis cuccoktól OO de menyj úgy ahogy jólesik ;)
nekünk egy csak miniszoknyába jött ma és hidrogénszőke hajjal.. na az a k*rva!:D
köszi a válaszokat!
Amit az első írt...hát érdekes lehetett:S
Egy miniszoknyás szőke csaj sem értem miért k*rvás, de mindegy...bár lehet akit Te láttál első válaszoló arra ráillik a jelző. :)
Ez amiket írtál teljesen normálisak, csak vigyázz holnap hideg lesz, nehogy megfázz! ;)
köszi a válaszokat!(:
nem fáztam,nem volt annyira hideg:D
Amúgy mindenki mondta a suliba,hogy jól áll a szoknya..apám meg reggel:a cigányok szoktak így kinézni mikor kukáznak,csak kicsit kopottasabb a ruhájuk.
Na hát itt szakadt a cérna és megmondtam neki,hogy nem tetszik h ilyeneket mond-.-"
Tök normálisan néztem ki,nem tom mi a baja...jobb lenne,ha miniszoknyába,meg mély dekoltázsú cuccokba járnék?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!