Tudnátok változtatni az önbizalmán?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm eléggé önbizalomhiányos, és én megszeretném győzni, hogy ne legyen az. A külseje: hosszú sötét barna haj, általában kivasalja ezért egyenes, a szeme kék színű, a bőre fehér,az arcbőre sima semmi pattanás nincsen rajta, a szája közepes méretű és közepesen telt,szimetrikusan formás, és enyhe pirosas-rózsaszínes színű, testalkata: olyan modelles, vékony de nem csont-sovány hanem pont jó,nincsen x lába,magassága kb:165-168 cm, körülbelül ennyi a külsejéről. Mit gondoltok róla? Bunkók kíméljenek, értelmes válaszok jöhetnek! :D2014. febr. 18. 17:56
1/8 anonim válasza:
Ha tényleg nincs vele semmi gond, az öltözködésével, az ápoltságával sem, akkor semmi oka nincs az önbizalomhiányra. Dicsérd sokat a külsejét, esetleg vidd olyan helyekre, amiket nem szokott meg (a komfortzónáján kívül van), ez nagyon fel tudja turbózni az önbizalmat. :)
2/8 anonim válasza:
Jaa, vagy vegyetek neki együtt valami szép ruhát, menjetek ketten szórakozni, akkor tuti odamennek majd hozzátok srácok, ez is dobhat kicsit az önbizalmon:D azt, hogy hogy nézhet ki, leírás alapján nem tudom, ez nem sokat mond..
3/8 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy ő nagyon kritikus a külsejével szemben, pedig szerintem szép arca van, de nem akarja elhinni :S
2014. febr. 18. 22:39
5/8 A kérdező kommentje:
16 :)
2014. febr. 19. 18:14
6/8 anonim válasza:
szervezz le egy randit vele nekem.
mondjuk ez eléggé függő... kaposvár?
8/8 A kérdező kommentje:
Túl messze laksz :S
2014. ápr. 27. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!