14 körüli lányok! Pontoztok 10/? ( leírásban a kép )
2014. febr. 15. 21:34
22/133 anonim válasza:
Jól van fiam. Neked tudod mi a bajod? Önbizalom hiány, nem is kicsit vagy a lelkedbe tiport életed szerelme. Ezeket tudom megtippelni. Mert még férfi szemmel sem vagy egy ronda gyerek és ezt nem bxziságból mondom.
23/133 anonim válasza:
enyhén vagy ego bajnok ha csúnyának tartanád magad már nem a 6-odik képet raknád fel magadról
(nem rosszból)
24/133 anonim válasza:
Szóval 10/4 de dobálod a népet a képeiddel, logikus, kisfiam.
Egyébként olyan 10/7 mert nem kifejezetten az esetem de széparcú meg helyes gyerek vagy :D
16/L
25/133 anonim válasza:
9
Amúgy 10 lenne csak alacsonynak nézel ki o.o XD
27/133 anonim válasza:
Ha rondának tartanád magad, nem rakosgatnál szívecskékkel képeket magadról:D
Egyébként nem lennél ronda, de ez a grimaszolás szánalmas és röhejes..1 év múlva ráncos lesz a homlokod.
28/133 anonim válasza:
van az 10/2 is!
olyan mély ránc van a homlokodon, kinézel vagy 30-nak lol
29/133 anonim válasza:
Szerintem nincs önbizalomhiánya, csak jó kommenteket vár :D
Szerintem különben qrvára aranyos vagy, szimpatikus kölök vagy, biztos helyes leszel majd.:)
30/133 anonim válasza:
ez egy ritka szánalmas próbálkozás..én szégyellem magam helyetted..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!