Milyen szép ez a lány? 10/? Vélemény? (link)
2014. febr. 15. 19:04
11/18 anonim válasza:
Szívem, 12 éves, ha elmúlhattál...:D
Teljesen átlagos kiscsajszi vagy.:)
13/18 anonim válasza:
Miért nem lehet E/1 személyben felrakni a kérdést, ha a kérdező van a képen?! Ezt soha nem értettem:S:D
Am meg tényleg egy átlagos kislány vagy.A hajadon, meg a cuki mosolyodon kiv. semmi szépet nem látok.
Ebből a -fiúknak tetszem, és azt mondják h én vagyok a legszebb az osztályban, mondatból nekem az jön le h egy kicsit elvagy szállva magadtól....De lehet h csak nekem.
A tengerimalacon meg felsírtam xDD
14/18 anonim válasza:
Átlagos helyes lány, az hogy milyen nő leszel az majd évek múlva derül ki. Van aki szépből lesz csúnya, van aki csúnyából szép, van aki a szépből még szebb.
15/18 anonim válasza:
10/9 szerintem nagyon szép vagy!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!