Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép/csúnya...

Szerintetek szép/csúnya vagyok? 10/? (kép)

Figyelt kérdés

ŐSZINTÉN! szerintem nagyon csúnya vagyok. csúnya a szemöldököm, az anyajegyem túl nagy a homlokom, kiugró az állam :S szerintetek? ja, és nem vagyok túl kicsi ahhoz hogy pontozzatok :)

[link]

2014. febr. 15. 18:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen majdnem mindenki csúnyának képzeli magát, mondjuk valamiért engem sose érdekelt hogy néztem ki, csak mostanában kezdett el mire számít is. :D Te meg még baromira sokat fogsz változni, és felnőtt fejjel kiröhögöd ezeket a képeket, amit megosztottál velünk.
2014. febr. 15. 22:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Szép vagy, de a smink rémesen van megcsinálva és nem is illik egy gyerekhez... te még annak látszol. Sminkkel is.
2014. febr. 15. 23:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérlek ne mereszgesd a szemed.. olyan mintha a fotó készítésekor estél volna át az anális tűzkeresztségen. Ja és a smink sem előnyös, még nagyon ráérsz vele. Egyébként nem vagy csúnya.
2014. febr. 16. 11:53
 14/18 anonim ***** válasza:
A sminked borzalmas. Ez senkinek sem áll jól, nem hogy egy 12 évesnek. Amúgy nem vagy csúnya, csak még kislány vagy. "Jó csajnak" mondjuk nem neveznélek, max aranyosnak. :D Hol van anyajegyed amúgy?
2014. febr. 16. 12:30
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem szép vagy csak sok a smink
2014. febr. 17. 17:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem vagy csúnya és az anyajegyeddel sincs semmi baj. Inkább nem pontoznám, mert mindenkinek más az ízlése és a pontozás semmit nem jelent.

Amúgy a képedről nekem valamiért egyből az Amerikai Horror Story egyik szereplője jutott az eszembe. Kicsit hasonlítasz rá :D

[link]

26/f

2014. febr. 17. 17:48
 17/18 anonim válasza:
megadod a tel számod privátba?
2014. febr. 23. 17:28
 18/18 anonim ***** válasza:

szép

barátnőnek való :)

2014. márc. 20. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!