Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek normális vagyok?

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap este kiszúrtam a fülemet egy fülbevalóval, méskor kirágom a az alsó ajkam alatti bőrt belülről úgy hogy ilyen pöttyök jönnek ki belőle...

jah és sokszor szoktam a bőrömbe körzővel karcolni szívecskét meg peace jelet...

2009. dec. 9. 09:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
egyértelmű a válasz: NEM!
2009. dec. 9. 09:28
 2/14 anonim ***** válasza:
57%
Nem, de a szüleid se, ha ezt hagyják.
2009. dec. 9. 09:36
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Neked pszichiáterre van szükséged.

Azt nem mondom, hogy nem vagy normális, de beteg az igen. komolyan.

2009. dec. 9. 09:44
 4/14 A kérdező kommentje:
hát végülis a szüleim nem tudnak róla...csak most reggel mutattam anyunak hogy kilyukasztottam afülem
2009. dec. 9. 09:46
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
elég nagy a baj:( ez mért jó neked? feszültségoldás? vagy ennyire unatkozol??? szerintem ez elég gáz...
2009. dec. 9. 11:12
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem hinném,hogy normális vagy bocsi.
2009. dec. 9. 11:53
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg csak egyszerűen unatkozol és valahogy felakarod hívni magadra a figyelmet. Várod, hogy azt mondják rád az emberek, hogy nem vagy normális és bizonygathasd, hogy de Te az vagy. Hisz addig is foglalkoznak veled. Ezért tetted fel ezt a kérdést is, igaz?
2009. dec. 9. 12:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A fület házilag is ki lehet lyukasztani, régen is így csinálták, de könnyen elfertőződhet, úgyhogy nem érdemes ilyen magánakciókba kezdeni. A szádat meg ne harapdáld, mert úgy jársz mitn a tesóm: idegességében állandóan harapdálta és a vége egy bazi nagy ciszta lett amit ki kellett műteni. A körzős dologra nem tudok mit mondani...vegyél inkább egy tetováló filcet (pár száz Ft, olyan mint a filctoll és lemosható, de bőrbarát) és azzal rajzolgass magadra vagy egy lapra firkálj.
2009. dec. 9. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
ha ettől megnyugodsz, nem vagy normális. ha azt akarod, hogy az őseid jobban törődjenek veled, mond meg hogy szeretnél velük több időt tölteni, ahelyett hogy házi öncsonkítást végzel.
2009. dec. 9. 14:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Olyan gyerekes ez a kérdés. Egyértelműen tudod, hogy normális ember nem csinál ilyet, csak figyelmet akartál kapni.
2009. dec. 9. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!