Szerintetek normális vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap este kiszúrtam a fülemet egy fülbevalóval, méskor kirágom a az alsó ajkam alatti bőrt belülről úgy hogy ilyen pöttyök jönnek ki belőle...
jah és sokszor szoktam a bőrömbe körzővel karcolni szívecskét meg peace jelet...
2009. dec. 9. 09:19
2/14 anonim válasza:
Nem, de a szüleid se, ha ezt hagyják.
3/14 anonim válasza:
Neked pszichiáterre van szükséged.
Azt nem mondom, hogy nem vagy normális, de beteg az igen. komolyan.
4/14 A kérdező kommentje:
hát végülis a szüleim nem tudnak róla...csak most reggel mutattam anyunak hogy kilyukasztottam afülem
2009. dec. 9. 09:46
5/14 anonim válasza:
elég nagy a baj:( ez mért jó neked? feszültségoldás? vagy ennyire unatkozol??? szerintem ez elég gáz...
6/14 anonim válasza:
Nem hinném,hogy normális vagy bocsi.
7/14 anonim válasza:
Szerintem meg csak egyszerűen unatkozol és valahogy felakarod hívni magadra a figyelmet. Várod, hogy azt mondják rád az emberek, hogy nem vagy normális és bizonygathasd, hogy de Te az vagy. Hisz addig is foglalkoznak veled. Ezért tetted fel ezt a kérdést is, igaz?
8/14 anonim válasza:
A fület házilag is ki lehet lyukasztani, régen is így csinálták, de könnyen elfertőződhet, úgyhogy nem érdemes ilyen magánakciókba kezdeni. A szádat meg ne harapdáld, mert úgy jársz mitn a tesóm: idegességében állandóan harapdálta és a vége egy bazi nagy ciszta lett amit ki kellett műteni. A körzős dologra nem tudok mit mondani...vegyél inkább egy tetováló filcet (pár száz Ft, olyan mint a filctoll és lemosható, de bőrbarát) és azzal rajzolgass magadra vagy egy lapra firkálj.
9/14 anonim válasza:
ha ettől megnyugodsz, nem vagy normális. ha azt akarod, hogy az őseid jobban törődjenek veled, mond meg hogy szeretnél velük több időt tölteni, ahelyett hogy házi öncsonkítást végzel.
10/14 anonim válasza:
Olyan gyerekes ez a kérdés. Egyértelműen tudod, hogy normális ember nem csinál ilyet, csak figyelmet akartál kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!